Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy jó embernek van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jó embernek van egy kis pocakja (120 kg) akkor már instant kuka a nőknél?

Figyelt kérdés
Emberi értékek a mai világban már nem számítanak vagy nem döntőek ?
2023. júl. 31. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
79%
Hagyjuk, menthetetlen.
2023. júl. 31. 15:35
 52/79 anonim ***** válasza:
30%

"És te honnan tudod, hogy azoknak a nőknek esztétikaileg amúgy nem tetszik a pasi?"

Te (vagy valamelyik női kommentelő társad) Brad Pitt-et hozta fel. Ő tehát a kiindulópont.

Brad Pitt egy szép ember. Ha hozzá hasonlítjuk a hétköznapi pasikat, akiket az utcán látunk, akkor láthatjuk, hogy NEM szépek.

Alan és Barbara Pease is leírta hogy kevés a kirívóan szép ember, és ebben igaza is van.

Brad Pitt szép. De az hétköznapi pasi nem szép. Hát nézd már meg milyen embereket látsz a villamoson, buszon, boltban? Jó indulattal is átlagosak. És ezek mégis jó csajokkal vannak együtt. Ráadásul tömegesen, mert valahogy mindegyiket jó fenekű csajokkal látom.

Na, ha ez alapján te azt állítod, hogy nincs igazam, akkor azt is állítod, hogy a hétköznapi pasi szép. De ezt akkor vitasd meg Alan és Barbara Pease-al, akik burkoltan az ellenkezőjét állítják ennek a téveszmének.

A hétköznapi pasi nem szép. Ez tény, és így is marad.

Nem azért találnak nőt, mert szépek, hanem azért, mert kinéznek valahogy, + társul hozzá egy JÓ STÍLUS is.

Ennyi.

2023. júl. 31. 15:37
 53/79 anonim ***** válasza:
100%

itt nem a pocakoddal van baj a hozzáállásoddal , aut hiszed a lányok csak azért nem állnak szóba veled mert mind a penzre hajt meg a külsőre ,mert ezt tapasztaltad.

Az életstílus is számít mennyire figyelsz magadra,a dagadsag nem imponáló , azt jelenti lusta vagy kinek kell ilyen pasi?

2023. júl. 31. 15:50
 54/79 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj... Egyszerűen hülyeség, amit írsz. A nők is pontosan ugyanannyira vizuálisak, és ezt tényleg csak néhányan tagadják már.

Persze más elemei is vannak a vonzalomnak, gondolom így történhet meg, hogy jó sok ronda embernek van párja. Ettől függetlenül a nők is az izmos testet, a dús hajat, az egészséges fogsort és a magas testalkatot látják vonzónak. Nyugodtan vergődhetsz, hogy ez nem így van, de sajnos attól még nem fog megváltozni. Evvan.

2023. júl. 31. 15:52
 55/79 anonim ***** válasza:
92%
A 180cm-hez,a 120kg.az nem pocak, hanem zsírdisznó.
2023. júl. 31. 15:58
 56/79 Laylah ***** válasza:
55%
Rommá pontoztátok a válaszolót, pedig személyes példámból kiindulva igaza van. Ugyanakkor nem gondolom azt, hogy ez a nők *többségére* igaz. Csak én vagyok olyan elcseszett, hogy nekem szinte nincs férfi a világon, aki első blikkre bejönne. Meg kell ismernem nagyjából, és csak azután tudom vonzónak látni. És itt tudom megerősíteni a válaszolót, hogy egy gyenge közepes kinézetű pasihoz is tudok vonzódni, ha mellette a személyiségével le tud venni a lábamról, és a fúdejóképű pasi is tud taszítani, ha olyan a személyisége. Nekem továbbá nem jön be a kockahas, kifejezetten taszít, az erős férfikép felé tendálok inkább, de volt már 115 kg (195 cm) és vasággyal 60 kg pasim is. És bármikor kirugdosnám Brad Pittet az ágyamból. :D
2023. júl. 31. 16:08
 57/79 anonim ***** válasza:
24%

Hiheted hülyeségnek amit írok, engem nem zavar.

Az egész mondanivalóm lényege annyi, hogy a nők (többsége), amikor elbírálja, hogy akar-e egy férfitól valamit, akkor a külső másodlagos-harmadlagos lesz. Nem az alapján fog dönteni. Ellenben a férfiak (többségével), akiknél sokkal többet nyom a latban a nő külseje. Ezért férfiként alapvetően könnyebb ismerkedni, mert nincs olyan nagy súlya a külsőnek, csak a köztudatba ez nem ment àt. Én ebben hiszek.

De ha a te világmodelled szerint egy férfi külsejével szemben ugyanolyan elvárások vannak, mint egy nőével szemben, és ugyanolyan súlyos a férfi külseje az ismerkedéskor, mint egy nő külseje, akkor ez tiszteletben tartom. De ettől még ezt a világmodellt tévesnek tartom.

2023. júl. 31. 16:09
 58/79 anonim ***** válasza:
100%
Amikor azzal jön akárki, hogy a férfiak vizuálisak, mindig az ugrik be, hogy konkrét vicc az, hogy a férfiaknak létezik a "piros", mint szín, a nőknek meg... milyen piros? Tűz, vér, cseresznye, tégla, burgundy, paprika, korall... ?
2023. júl. 31. 16:11
 59/79 anonim ***** válasza:
91%

"Az egész mondanivalóm lényege annyi, hogy a nők (többsége), amikor elbírálja, hogy akar-e egy férfitól valamit, akkor a külső másodlagos-harmadlagos lesz."

Nekem itt naponta kiderül, hogy a barátaimmal együtt szuperkülönlegesek vagyunk, soha nem tartozunk az incik által megálmodott "többségbe".

2023. júl. 31. 16:14
 60/79 anonim ***** válasza:
15%

#56, Laylah

A rommá pontozásom után megnyugtató, hogy végre egy realista nő is írt ide! :)

Amúgy lehetett volna ezt a témát tovább folytatni.

Én például egy szapioszexuália férfi vagyok, ezért nálam a külsőnek NINCS olyan súlya, mint a hétköznapi pasinál. De nem is magamról beszéltem, hanem a világról.

Lehetett volna arról is beszélni, hogy pont a nőkkel szemben támasztott nagy elvárások miatt mennyire fontos a párkapcsolatban az elfogadás, hogy még véletlenül se vicceljünk a nő külsejével stb.

Bár ehhez egy másik topik kellett volna, mert ez OFF ide.

De mindehhez nyitottság kell.

Márpedig aki csak a saját világmodelljében gondolkodik, annak nincs értelme magyarázni.

2023. júl. 31. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!