Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nőknél kikerülni a "van barátom" típusú instant, teljesen tiszteletlen stílusú elutasítást?
Hogy lehet legalább addig eljutni hogy még ha el is utasít, legalább leáll előtte beszélgetni, hagyja magát fűzögetni?
FÉRFIAKTÓL várok választ, azon belül is férfias férfiaktól, nem feminista soyboy-októl.
Röviden tömören: Sehogy!
Ha legalább egy kicsit tetszenél neki akkor lehet, hogy elbeszélgetne, hogy ki vagy, honnan stb.
De ha nem tetszel neki akkor 1 percet sem pazarol rád az idejéből.
Ez van.
Először is, sokszor ez egy kamu duma ami arra utal hogy akkora csírának néz hogy meg sem hallgat hogy mit akarok mondani.
Ha pedig van barátja akkor is elvárnám hogy meghallgasson és utána döntsön hogy a barátja vagy én. A mocskos mai világban a sok mingli kapcsolat, baerátság extrákkal meg felszínes párkapcsolat között nem egy olyan húde nagy kérés.
5
Erről (is) beszélek, igen :D
"Ha pedig van barátja akkor is elvárnám hogy meghallgasson és utána döntsön hogy a barátja vagy én"
Tehát ha majd lesz barátnőd nem fog zavarni, hogy minden jöttment kanos pasinak esélyt ad, és dönt hogy ők vagy te.
"Tehát ha majd lesz barátnőd nem fog zavarni, hogy minden jöttment kanos pasinak esélyt ad, és dönt hogy ők vagy te."
Így is úgy is ez történik.
Csak az a kérdés hogy egy korrekt férfi leszólítja és a csaj meghallgatja őt vagy buliban heherészik az ügyeletes helyespasinak.
Ha jó vagyok, a csajnak az elérhető legjobb akkor a csávók meghallgatása, megnézése után nemet fog rájuk mondani. Ha pedig nem akkor úgyis megcsalt vagy elhagyott volna előbb-utóbb. Akkor már tegye egy félredobott normáls pasival akikből van millió és ne igénytelenül tegye szét valami alfahímnek aznap este 8.ként. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!