Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet nőknél kikerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nőknél kikerülni a "van barátom" típusú instant, teljesen tiszteletlen stílusú elutasítást?

Figyelt kérdés

Hogy lehet legalább addig eljutni hogy még ha el is utasít, legalább leáll előtte beszélgetni, hagyja magát fűzögetni?

FÉRFIAKTÓL várok választ, azon belül is férfias férfiaktól, nem feminista soyboy-októl.

2023. febr. 19. 13:18
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

Dafke nem nyitok meg videót. De azt tudom anélkül is, hogy ezeket kiválogatják ezer közül, szerkesztik, vagy simán megrendezett. A nézettség jövedelmező.

2023. febr. 19. 16:46
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

41

Teljesen mindegy. Ettől még látom, hogy pont azoknak gáz a viselkedése, akik ebben szerepelnek. Ez nem vitatja azt a tényt, hogy millió van, akinek meg nem.

Szóval nincs arról szó, hogy ne látnám, ha gáz egy nő viselkedése, csak mert az én "nemembe" tartozik.

Nekem nem jelent semmit ilye szempontból, hogy nő vagyok, szóval szerintem szánalmas, ha valaki szelektíven reagál nem szerint.

Értelmes embert általánosságban emeli fel a hangját a hülyeség/szemétség ellen.

2023. febr. 19. 16:50
 43/55 anonim ***** válasza:
6%

élőben nem is fogsz ilyennekel találkozni nagy eséllyel, max buliban/után a részegekkel.

illetve van ez a szelektív észlelés, és utólagos törlés, ha látod, akkor sem emlékszel rá egy óra múlva sem. olyan ez, mint a "nem létezik, hogy rossz oldalon harcoltam"

de nem is az irl-ről beszéltem, hanem a netes gáz viselkedésről, csak pár példa:

- ahogy a gyermekeit óvó anyukát áldozathibáztatózzák,

- ahol komoly abúzusokat elszenvedő nők történetei közé simán beírják, hogy micsoda zaklatás érte őket, egy csúnya fiú megszólította,

- ahol, ha kritikát fogalmazol meg, rögtön incel leszel (régen nőgyűlölő, stb)

- ahol bármely nő, aki felemeli a szavát ez ellen, a patriarhizmus szekértolója, és butasá

- ahol a nem helyespasi kinézet alapján úgy gondolják, hogy nem szólalhat meg - fajelméletes nácizmus,

- ahol jobban tudják, hogy adott nőnek mi a véleménye

- vagy lásd fucsovics nője esetét : [link]

Tik-tokon, amúgy még égőbb videókat láthatsz, ha a kommenteket is elolvasod, holnap meg akarod gyilkolni nőtársaid.

2023. febr. 19. 17:13
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy akarjuk megölni! Maximum kiröhögjük, hogy mennyire hülye. Mondjuk nem nézek tiktok videókat, maximum a Facebook néha feldob valami vicceset.

Szerintem normális ember nem tud ezeken ennyire bepöccenni. Maximum lenyomom, mert nem érdekel. Aki ilyen kamuvideókkal idegállapotba' hecceli magát, az se komplett.

2023. febr. 19. 17:23
 45/55 anonim ***** válasza:
0%
nézz pedig, érdemes. kiváló érvek a gyerekvállalás ellen, és a minél gyorsabban vonuljak nyugdíjba/nyerjek a lottón mellett :D
2023. febr. 19. 17:34
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

#45:

Nekem erre elég vagy te meg a cimboráid. Pont ma gondoltam rá, hogy anyatokk olyan szíveden elbeszélgetnék, hogy mi a franc ment félre ennyire a nevelésetek során. Apuka gondolom vagy nincs képben, mert lelécelt, vagy nincs képben, mert börtönben van. De pozitív férfi példakép valószínűleg több kilométeres körzetben sem volt.

2023. febr. 19. 18:19
 47/55 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 17-es! Szívből kívánok nagy-nagy boldogságot nektek, de azért a szemedet nem ártana kinyitni jobban és látnád a világban uralkodó fertőt, ami egyre jobban mindent felemészt.

A te esetedben is a lényeg: "fiatalon jöttünk össze"

25 körül már elég sok a selejt, 30 fölött meg szinte csak azok vannak...

2023. febr. 20. 01:52
 48/55 anonim ***** válasza:
100%

", de azért a szemedet nem ártana kinyitni jobban és látnád a világban uralkodó fertőt, ami egyre jobban mindent felemészt."

Látom én. :)

Pl. a kérdező és társai.

Meg az ilyenek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. febr. 20. 02:13
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb ocsmányabb van annál, mint aki nem képes felfogni, hogy a nem az nemet jelent, helyette erőszakoskodik tovább, hogy márpedig a másik - aki elutasította és akinek barátja van - igen is hallgassa meg, mert ő neki úgy felelne meg!
2023. febr. 20. 20:32
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a kommentek 99%-a valóban telitalálat. A kérdezőhöz hasonló ocsmány alakokat el kell hajtani a búsba.
2023. febr. 21. 07:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!