Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet nőknél kikerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nőknél kikerülni a "van barátom" típusú instant, teljesen tiszteletlen stílusú elutasítást?

Figyelt kérdés

Hogy lehet legalább addig eljutni hogy még ha el is utasít, legalább leáll előtte beszélgetni, hagyja magát fűzögetni?

FÉRFIAKTÓL várok választ, azon belül is férfias férfiaktól, nem feminista soyboy-októl.

2023. febr. 19. 13:18
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
0%
28- én mindig a hazudozókat gúnyolom. a zinternet kőkemény bátrait, akit a valóságban sosem látsz. és most mindegy, hogy erről van szó, vagy bármilyen más kérdésről.
2023. febr. 19. 15:34
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

Mesélj, ki hazudozott?

Amúgy azokat, akik folyamatosan megjelennek itt, és keménykednek, hogy ők nem tűnnek el a "vanbarátom" szövegre, mint "valami csíra", meg olyanokkal jönnek, hogy ők bevágnak a nő elé, amikor az menne tovább, meg azzal, hogy ha a nő így meg úgy beszélne, akkor kiosztanának pár pofont, miért nem gúnyolod ki? Talán ők napi szinten ott hemzsegnek az utcán, járműveken? :) Ők nem keménykednek szerinted? Igazat mondanak?

2023. febr. 19. 15:39
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek a barátja egyszer úgy el fog verni, hogy csak na :D
2023. febr. 19. 15:43
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

31, azt állítod, hogy az az internet kőkemény hazudozója, aki azt állítja, hogy párkapcsolatban nem érdekli egy random leszollító, udvarias elutasítást el nem fogadó gyökér?

Sejtem, hogy kevés fogalmad van a párkapcsolatokról, de elárulok gy nagy titkot: A legtöbben nem akarnak ismerkedni amikor kapcsolatban vannak.

2023. febr. 19. 15:43
 35/55 anonim ***** válasza:
0%
sejtem, hogy gyalázkodnod kellett, mert gyalázkodnod kellett, de ez a nullánál is kevesebb. valami valid megy? :DDDDD
2023. febr. 19. 15:46
 36/55 anonim ***** válasza:
0%
#32 részben azok, ugyanakkor részben nem azok, simán képesek megtenni a fenyegetéseiket. de ha csinálnál tetemre hívást, akkor 80 százalékuk ugyanúgy semmivé válna, viszont a 20 százalék meg nem, és veszélyes szitut teremtene számodra.
2023. febr. 19. 15:49
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

35

A kérdésre tudsz válaszolni?

Hol vannak élőben ezek a kemény legények, akik nap, mint nap megjelennek itt, és ígérgetik nők pofozását, meg azt, hogy mikor lelépnének a nők, akkor bevágnak elé, mint valami jehovás, meg akik "nem takarodnak el, mint valami csíra"? Rájuk miért nem szólsz semmit, miért csak a női válaszolókra?

Ez nem gyalázkodás, hanem egy szimpla kérdés.

2023. febr. 19. 15:50
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, előbb küldtem el, nem láttam a választ.

Érdekes, én elég ritkán találkozom ilyennel.

Amiket viszon írok, nem hazugságok. Kétszer reagáltam agresszívan férfi közeledésére. Mind a kétszer megtehettem, mert nyilvános helyen történt. Egyszer kiosztottam szórakozóhelyen egy pofont, egyszer pedig fennhangon lekoptattam az utcán, direkt úgy, hogy mindenki hallja, aki a közelben volt. Megmondtam, hogy utoljára mondom, hogy van barátom, és HAGYJ BÉKÉN. Mi ezen olyan hihetetlen? Miért ne merné megtenné ezt valaki? Azt hiszed, hogy nincs a nőknek is ugyanúgy mondjuk 20%-a, aki nem tűri nyiszogva, kussban az atrocitásokat?

2023. febr. 19. 15:54
 39/55 anonim ***** válasza:
0%

már majdnem nem soroltalak be a femcel táborba, de aztán gyorsan leküzdötted magad.

egyébként ha feltetted a kérdést 37-ben, a válasz nem fog tetszeni :DDDD

1. egyre több helyen látni, hogy egy szimpla egyszerű kérdésre, tömegesen és a legocsmányabb stílusban támadnak nők férfiakra, amihez még masszív segédletet is kapnak - nos hadd védjem meg őket, ha neked nem is tetszik

2. egyre több az önmagában undorító módon viselkedő és megnyilvánuló nő mindenhol, - tehetik, mert nulla a következménye - akikre sosem szól rá egy nő sem, mind lapít, és nem érzi égőnek, hogy cinkos néma. na ha ez a nemednek lehet, akkor nekem is lehet, hogy csak szelektíven veszem észre az embereket.

ezt kéne felfogni, csak sosem akarjátok, hogy: akcióra-reakció, mert azt a szót, hogy felelősség vállalása, hírből sem ismeritek. lehet szomizni, de ez van.

2023. febr. 19. 16:33
 40/55 anonim ***** válasza:
72%

"egyre több az önmagában undorító módon viselkedő és megnyilvánuló nő mindenhol, - tehetik, mert nulla a következménye - akikre sosem szól rá egy nő sem, mind lapít, és nem érzi égőnek, hogy cinkos néma. "

Őszintén nem tudom, hogy miről beszélsz, mikor voltam pl. én valaha is "cinkos". Amilyen körökben én mozgok, nem viselkednek alpári, undorító módon a nők. Csak cigány nőktől láttam ilyesmit mondjuk az utcán, de ahhoz meg semmi közöm azért, mert én is nő vagyok.

Ellenben láttam videókat a neten, amelyekben elismerem, ha a nők nagyon égő módon viselkednek.

Példa:

https://www.youtube.com/watch?v=S9oYSreBIu8

Aki az interjút csinálja, az sem szimpatikus a szánalmas, provokatív, "szalmabábozós" kérdéseivel, de a nőkön is kiborultam. Idióták, nem tudtak normálisan válaszolni egyetlen kérdésre sem, beégetik magukat.

Dehát ezekkel nem tudok mit csinálni, a bolygó másik felén vannak.

De megjegyzem, hogy élőben, pl. a munkahelyemen, baráti körömben nem találkoztam ilyenekkel.

2023. febr. 19. 16:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!