Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet nőknél kikerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nőknél kikerülni a "van barátom" típusú instant, teljesen tiszteletlen stílusú elutasítást?

Figyelt kérdés

Hogy lehet legalább addig eljutni hogy még ha el is utasít, legalább leáll előtte beszélgetni, hagyja magát fűzögetni?

FÉRFIAKTÓL várok választ, azon belül is férfias férfiaktól, nem feminista soyboy-októl.

2023. febr. 19. 13:18
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

És ha azt mondom, hogy évek óta stabil párkapcsolatban élek?

Egyébként, aki azt gondolja, hogy 6 év párkapcsolatot tud értékelni egy vadidegen azáltal, hogy előjön a semmiből valami dumával, annak fogalma sincsen a kapcsolatokról, szeretetről, szerelemről, összetartozásról. És nekem ezt végig kéne hallgatnom?

Ez tényleg jehovás szint, amikor akkor is erőltetik "a csak egy kérdés"-t, mikor a másik közölte, hogy köszöni, de más vallású vagy mondjuk nem érdekli a vallás.

2023. febr. 21. 11:00
 52/55 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mit mondanál abban az 1-2 percben, amitől egy szerelmes nő azt mondja, hogy ja, akkor máris szakítok miattad?
2023. febr. 21. 17:55
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

Milyen a nem tiszteletlen elutasítás?

Tudniillik a foglalt vagyok nem tiszteletlen, sőt. Ezzel tulajdonképpen alámegyünk a kezdeményezőnek mert nem mondjuk meg hogy mégis mit képzelsz magadról hogy hozzám szólsz, hanem csak kilépünk a helyzetből anélkül hogy őt minősítenénk.

Tisztelettel meg a társunknak tartozunk. Őt választottuk, őt szeretjük, mindenki más elhúzhat. Hallgassunk meg minden jöttmentet a tisztelet jegyében miközben nem is érdekel a mondandójuk, de ezzel alázzuk meg a párunkat hogy a háta mögött ilyen idiótákat versenyeztetünk? Ez valami agyrém :D Itt mindig van lejjebb :D

Amennyiben nincs párom és úgy próbálkozik valaki nem tetsző, az eljárás ugyanez. Nem őt minősíteni hogy megsértődhessen, hanem csak kilépni a helyzetből azonnal.

2023. febr. 21. 18:23
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Miért ilyen hihetetlen amúgy nektek az, ha valakinek ez a gorilla stílusú férfitípus nem jön be? :D

Nem azt mondja senki, hogy csúnya lúzerekre gerjed, meg, hogy #csakabelsőszámít, hanem azt, hogy az ilyen kopasz, bunkó gorilla típus nem az esete. Nehéz felfogni?

2023. febr. 21. 19:28
 55/55 anonim ***** válasza:
0%

Nem ritka dolog az elutasítás, és igazából mindenkivel előfordult már, de rosszul esik, nehéz feldolgozni.

Régen én is felsültem csajoknál, de ma már nem fáj, van családom, gyerekeim.

Olyanra láttam példát, hogy kevésbé vonzó férfiak összejönnek sokkal fiatalabb lányokkal, mert náluk van esélyük. 22 éves fiú és 14 éves lány párkapcsolatról tudok, ahol nem volt egy adonisz a csávó...

2023. márc. 10. 16:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!