Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy jó embernek van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jó embernek van egy kis pocakja (120 kg) akkor már instant kuka a nőknél?

Figyelt kérdés
Emberi értékek a mai világban már nem számítanak vagy nem döntőek ?
2023. júl. 31. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:

Aki nem vonzó annak nem lehet barátnője/felesége / családja ?

Már 34 vagyok és nagyon repül az idő. Lemaradva érzem magam. Ha most születne gyerekem már 54 55 lennék mire 20 éves lenne. Már most gàz.

2023. júl. 31. 12:04
 12/79 anonim ***** válasza:
100%

Exem 175 centihez felhízott 100 kilóra, már az is durva volt :D Szép lehetsz 120 kilóval...

Amúgy fogadjunk, hogy az 55 kilós, hosszú combú, babaarcú nők tetszenek :)

2023. júl. 31. 12:06
 13/79 A kérdező kommentje:

“Amúgy fogadjunk, hogy az 55 kilós, hosszú combú, babaarcú nők tetszenek :)”

Mondjuk jah, kinek nem ?

2023. júl. 31. 12:09
 14/79 anonim ***** válasza:
89%
13# fordítva ugyanez a helyzet. Nekünk sem a 2x annyi kilós, lihegős, horkoló pasik jönnek be.
2023. júl. 31. 12:09
 15/79 anonim ***** válasza:
100%

A kedvesség az az emberi minimum, még egy barátsághoz is édeskevés, nemhogy egy párkapcsolathoz.

Számtalan jó lelkű nő él, akiknek nem túl előnyös a külseje, esetleg náluk lenne érdemes próbálkoznod.

2023. júl. 31. 12:11
 16/79 anonim ***** válasza:
91%

120 kg nem kis pocak, de az a jó hír ebben, hogy kb 35kg viszonylag "gyorsan" lefogyható.. (gyors alatt most arra gondolj, hogy 1-1,5 év)

Mindenki le tud fogyni, minden más csak kamu. Akarni kell és tenni érte. Ez alatt nem arra gondolok, hogy ötször kellene hetente intenzív edzést végezned.

2023. júl. 31. 12:12
 17/79 A kérdező kommentje:

Külső csak egy dolog. Én ha igazán megkedvelek egy kicsit ducibb hölgyet….

Fordítva szerintem meg nem lehetséges. Nőket nem érdeklő maga a személy. Csak annak külseje meg a pénze. Ez a szomorú.

2023. júl. 31. 12:13
 18/79 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell ám általánosítani, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy olyan jó jellem vagy, mint amilyennek te gondolod magadat. A hozzászólók pedig pláne nem tudhatják, hiszen nem ismernek téged.

Nem kicsit ducibb nőkről van szó, hanem a kóroson elhízottakról, mint amilyen te is vagy. Például egy szintén 120 kg-s nőnél lenne érdemes próbálkoznod.

2023. júl. 31. 12:14
 19/79 anonim ***** válasza:
96%

"Nőket nem érdeklő maga a személy. Csak annak külseje meg a pénze. Ez a szomorú."

Pont az ilyen hozzáállásod miatt nem lesz barátnőd.. mivel 180cm vagy, tehát nem alacsony így a 120kg még annyira nem is brutálisan durva, de nyilván sok nőnél emiatt kiesel, amivel szerintem nincs baj, mert.. most érted.. hadd döntse már el szegény nő, hogy mihez vonzódik.. engedd már meg nekik, jó? Szóval szerintem, ha tennél érte akkor kb fél év alatt el tudnál érni egy olyan 108-110kg körüli súlyt amivel igazából azoknál a nőknél simán lehet esélyed akinek bejönnek a "mackósabb" férfiak. Persze a hozzáállásod attól még gyatra és emiatt nem így lesz.

2023. júl. 31. 12:20
 20/79 anonim ***** válasza:
85%
A túlsúlyos ferfi instant kuka , azért mert osszenyomna az 50kg testem :DDDD
2023. júl. 31. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!