Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jó embernek van egy kis pocakja (120 kg) akkor már instant kuka a nőknél?
"A vonzalom független az esztétikai értékektől."
Ööö, nem. Attól, hogy tudsz mondani egy ellenpéldát, még baromira igaz lesz, hogy a vonzalom és a külő szoros kapcsolatban áll.
Ha a hétköznapi vonzalmat úgy értelmezed, hogy a külső alapján keletkezik, akkor te is elhitted azt a téveszmét, ami a mainstream világnézetű emberek terjesztenek.
A valóságban a női vonzalmat nem a férfi külseje váltja ki. Az csak annyiban fontos, hogy kinézzen az ember valahogy, mert nyilván egy Quasimodo-val nehezen állnának le, de messze nem kell olyan jó pasinak lenni.
A férfiak azok, akiknek általában fontos a nő külseje. A nők más módon vonzódnak, de ezzel sokszor szerintem ők sincsenek tisztában.
Ki mondta, hogy jó ember vagy és olyan belső értékekkel bírsz, ami téged kellemes férjjé tenne?
Te ezt gondolod magadról, más meg nem.
Na, hát ahogy neked is az 55 kilós feszes testű nők tetszenek, úgy a nőknek is a 85-90 kilós feszes pasik, ez ilyen egyszerű. Le kell fogyni, és a fő probléma megoldva.
Amúgy, kövér disznó pasiknak is van párja, nekem is van több ilyen ismerősöm. Hát igen, nem a legszebb a feleségük, de nekik sem a férjük :D
Mondjuk nem értem, kinek kell olyan igénytelen pasi, aki ennyire felhízik?
Nekem nőként fontos, hogy külsőleg is vonzódjak a páromhoz, hiszen például a szexuális életünknek is ez az egyik alapja; ellenben egy 120 kg-s férfihoz hozzá se bírnék érni, mert egyszerűen undorral tölt el a háj látványa.
A hosszútávon is fennmaradó vonzalom több dologból áll, és ebben a kettő nem viszonylag hasonlóan működik. Az, ahogyan a páromhoz vonzódik sok mindenből tevődik össze, például ahogyan beszél, ahogyan gesztikulál, ahogyan mosolyog, ahogyan öltözödik, és bizony ahogyan kinéz.
Kérdezőnek:
Emberi érték az igényesség is. Te 120 kg vagy, ami valahogy eloszlik rajtad, ha egy 185-190 centis pasi vagy. Nem vagyok egészségügyi szakértő, de szerintem akkor sem egészséges ilyen túlsúly.
Szóval csak azt szeretném kihozni ebből az egészből, hogy szándékodban áll lefogyni? Mert ha nem érdekel az egészséged, akkor nem vagy igényes, ebben az esetben nem értem, milyen emberi értékekről beszélsz.
#32 voltam
32
Édesem, gyere le a földre, légyszives. A vonzalmat természetesen nem kizárólag a külső kelti, de hatalmas szerepe van benne. Az egyik, ha nem a legfontosabb komponens.
Ezt a "majivilág" szöveget meg hagyd. Már Móricz Sáraranyában is a szép férfi után ácsingóznak a nők. Mindig a szép férfiak számítottak vonzónak. El ne hitesd magaddal a baromságot, hogy egy csupaszív Woody Allen szexibb lesz a nők 99%-ának, mint egy átlagos kvalitásokkal bíró Brad Pitt.
"Tényleg kedves vagyok amíg nem hozzák ki belőlem a vadálatot!"
És mi hozza ki?
Igen, instant kuka egy 120 kg-os dagadék.
Nem méltó hozzám.
Undort kelt a teste.
Egyáltalán nem érdekel, hogy milyen ember, soha az életben nem nyúlhatna hozzám anélkül, hogy rendőrségi ügy lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!