Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jó embernek van egy kis pocakja (120 kg) akkor már instant kuka a nőknél?
21
Olyan nőd lesz, amilyennel össze tudsz jönni. Elképzelhetsz magadnak akárkit, de a valóságban az a te szinted, akik összejönnének veled.
"Tényleg kedves vagyok amíg nem hozzák ki belőlem a vadálatot!"
Redflag.
A 120 kiló meg nem "kis pocak".
"25 % a testzsírom. Ha annyi a duci hölgynek is akkor minden ok."
Nőknél sokkal magasabb a testzsír aránya még szálkásan is, úgyhogy ezt vidd fel velük szemben legalább 35-40%-ra.
Soha nem fogom megérteni, hogy ezen az oldalon MIÉRT tanácsolják azt, hogy "Hasonló lányoknál érdemes próbálkozni."?
Látszik, hogy sokatoknak nem volt még molett csaja, máskülönben nem terjesztenétek ilyen téveszméket. Attól ugyanis, hogy egy molett, még NEM BIZTOS, hogy a hasonló pasik jönnek be neki.
Nekem évekkel ezelőtt volt molett csajom, aki az ölembe sem szívesen ült a túlsúlya miatt. Az előttem lévő pasija nem volt túlsúlyos, meg mesélte, hogy volt egy kifejezetten vékony sráccal.
Felejtsétek már el ezt a téveszmét, hogy egy molett nőnek a kövér pasik tetszenek. Ez egy baromság, ő is vágyhat pl. sportos pasira, meg egy sportos pasi is vágyhat molett nőre, mert vannak, akiknek azok jönnek be.
A vonzalom független az esztétikai értékektől.
Pl. az a csaj, akiről a #27-es kommentemben beszéltem, 17 éves korában egy 50-es manusnak volt a szeretője. Összejárt vele szexelni, ráadásul úgy, hogy a haverjának volt az apja.
Hol itt az esztétikai érték?
A csaj arról mesélt, hogy az öreg manus fiatalos, bulizós volt, levette a lábáról, ezért a szeretője volt. Pedig biztos voltak nála jobb pasik is, de azokhoz nem vonzódott annyira.
Sajnos nagyon kevés embernek nincs fogalma arról, hogy miként működik a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!