Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jó embernek van egy kis pocakja (120 kg) akkor már instant kuka a nőknél?
"A vonzalmat természetesen nem kizárólag a külső kelti, de hatalmas szerepe van benne. Az egyik, ha nem a legfontosabb komponens."
Hatalmas szerepe van benne a férfiaknál, akik vizuális beállítottságúak, és már egy meztelen nő látványára is felizgulnak, és szinte azonnal készen állnak a szexre.
De a nőknél nem így van. Egy nő esetében (többségüknél) nem olyan fontos a külső. Náluk más értékek számítanak.
Bár lehet, hogy TE kifejezetten külső centrikus vagy. Nem baj, a nők nagytöbbségénél nem így van.
41
A nők többségénél nem így van, mi? :D A randa pasik sírják álomba magukat ezzel.
"El ne hitesd magaddal a baromságot, hogy egy csupaszív Woody Allen szexibb lesz a nők 99%-ának, mint egy átlagos kvalitásokkal bíró Brad Pitt."
Az megvan, hogy ha kimész az utcára, akkor egy rakás hétköznapi pasit látsz csinos nőkkel?
Olyan pasiknak vannak női, hogy én már belegondoltam abba, hogy ha én úgy néznék ki, nem tudom mit tennék.
Se arcra, sem külsőre nem NEM szépek, csak kinéznek valahogy. Kb. 95%-uk egyáltalán NEM olyan szép ember, mint amilyen Brad Pitt volt fiatalon.
Sőt, többségük egyáltalán nem szép.
Ellenben ezek a pasik szívesen választanák a legszebb nőt maguk mellé.
Miről beszélsz akkor?
Max az incelekkel tudod elhitetni, hogy szépnek kell lenni ahhoz, hogy legyen csajod.
A valóság az, hogy a nők párválasztásánál a külső nem elsődleges. Csak kinézel valahogy, azt jólvan. Nem kell szépnek lenni, de ők elvárják, hogy egy nő legyen szép.
Elég logikátlan dolog, de ez a helyzet.
#41 voltam.
"De a nőknél nem így van. Egy nő esetében (többségüknél) nem olyan fontos a külső. Náluk más értékek számítanak."
Hahaha, de cuki az álomvilágod.
Nőknél úgy van, hogy nem nagyon izgulnak fel egy meztelen, jó külsejű férfi látványára, eddig igaz. De nem az a helyzet, hogy akkor ez nem olyan fontos, hanem inkább az, hogy nem elég. Kell több is a szexuális izgalomhoz. De ha nem tetszik külsőre a másik, akkor a többségnél itt elhasalt, SOHA nem fog rá felizgulni.
Szóval a külső szükséges, de nem elégséges feltétel.
Nem valami nőgyűlölő incel gyerekként írom ezt, hanem én is nő vagyok.
Felvállalom, hogy így működöm, és soha nem fogom már úgy érezni, hogy ezzel bármi probléma lenne. Ha nem néz ki jól az én ízlésem szerint a férfi, akkor legjobb esetben semleges lesz, rosszabb esetben gyűlöletes mértékben undorító.
Ha pedig jól néz ki, akkor az egy jó alap a vonzalomhoz, de akkor is egyéb tényezőkkel olyan szinten el tudja rontani, hogy undor legyen belőle.
44
És te honnan tudod, hogy azoknak a nőknek esztétikaileg amúgy nem tetszik a pasi? Komolyan beszarok ezeken az érveken. XD
"A férfiak azok, akiknek általában fontos a nő külseje. A nők más módon vonzódnak, de ezzel sokszor szerintem ők sincsenek tisztában."
Ez már valami extrém önámítás.
47-essel értek egyet.
Amúgy is vicces, amikor egy ilyen random hülye akarja megmondani azt, hogy mi hogyan vonzódunk és mit akarunk. Lófszt.
"És te honnan tudod, hogy azoknak a nőknek esztétikaileg amúgy nem tetszik a pasi"
Onnan, hogy van szépérzékem. Anyám még szépségversenyen is indult, ahol udvarhölgy lett a 80-as években. Egy ilyen nőnek vagyok a fia, csak értek valamit tehát ahhoz, hogy ki a szép, és ki nem.
Amúgy nem mondom, hogy nem tetszik nekik a pasi, de az már csak azután lehet, hogy megismerték jobban. A belső ugyanis csúfítja/szépíti az embert, ez tény.
Amúgy meg ismertem olyan csajt, aki meg is mondta, hogy a pasija nem az esete. Ennek ellenére vele volt, ráadásul úgy, hogy a srác meg is csalta.
Olvasd el a #44-es kommentemet.
Könnyen lehet, hogy kettőnk közül te ringatod magad álom világba. Ha felismerted azt a törvényszerűséget, hogy a nők külsejével szemben nagyobb elvárások vannak, mint a férfiakéval szemben, akkor valahol érthető a véleményed, mert igazságtalannak tartod a dolgot. Igen, érthető, hogy dacolsz. De ettől függetlenül tényleg az van, hogy ha pasiként nem néz ki valaki olyan jól, de van megfelelő stílusa, akkor jól fog menni neki a csajozás.
Ugyanakkor azt is hajlandó vagyok elfogadni, hogy te külsőcentrikus vagy. De a nők többsége nem ilyen. Tehát felesleges globálisan kiterjeszteni a te nézeteidet.
Végül engedd meg, hogy megosszak veled egy személyes tapasztalatot:
Mikor kb. 13 éves voltam, az egyik idősebb sráccal dumáltunk, aki egy házibuliba tartott. Azzal a céllal ment oda, hogy keres egy szexpartnert. Szóba került ezért tehát a szüzesség is. Elmagyarázta nekünk, hogy nem ciki, hogy szüzek vagyunk, és az sem lenne ciki, hogy ha ő még az lenne.
Végül megemlítette ezt is:
"Nem azért állnak velem szóba a nők, mert szép vagyok, hanem azért, mert rendes vagyok".
Nagyjából ezt támasztják alá az én tapasztalataim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!