Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri ismerkednem vele vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ismerkednem vele vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Van egy srác akivel ismerkedem,pár hónapja.

Nem rég be vallotta hogy az ex barátnője terhes 😕és követelni fogja tőle az apaságit szülés után.

Az ő elmondása szerint a lány megcsalta,és ezért mentek szét de én egy picit felek hogy ha kiderül hogy a srác a gyerek apja akkor ők újra együtt lesznek!

Mindennap ír nekem reggeltől estig és elvileg kezd kötödni is hozzám,de a volt barátnőjével is szokott beszélni elég sokat de van hogy hetekig nem keresi.

Múltkor át küldött egy olyan képernyő fotót amin ő meg írta a csajnak hogy nem akar tőle semmit a gyerek születése után, amire a csaj annyit kerdezet hogy: De akkor miért írod hogy a kapcsolatunk sors döntője egy baba? Na ebből nem tudom mit vegyek ki.

Mit gondoltok?

2023. júl. 23. 16:51
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
76%
Attól a gyerekkel ma már nem lehet megfogni senkit. És ha a pasi is azt írta neki, hogy hiába szüli meg a gyereket, ő nem akar tőle már semmit. Akkor mitől fosol?? De most őszintén. Engem inkább az zavar, hogy hogy jöttél képbe te. Mert azért ha terhes valaki, az max 9 hónap. Szóval ez időn belül ismerkedtél te meg a pasival. Te tudod, hogy ő mennyire gondolja veled komolyan.
2023. júl. 30. 12:02
 42/46 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, ostoba vagy, mint a csizmatalp. Hinni akarsz egy hazugnak, bár nem értem, miért. A többiek már leírták, mi a helyzet. De te szemellenzőt viselsz. Úgy szarod el az életed, ahogy akarod. Hajrá.
2023. júl. 30. 15:52
 43/46 anonim ***** válasza:
Miutan nagy idillben elo hazasparoknal is van olyan valas, hogy a gyerek jo esetben a minden marad, ex-anyu nem, igy miert kellene puszta rosszindulatbol ebbe tobbet belelatni?
2023. aug. 7. 19:14
 44/46 anonim ***** válasza:
7%
Draga valaszolok, nagyon ketdimenzios lenyek vagytok.
2023. aug. 7. 19:20
 45/46 anonim ***** válasza:
83%

Megéri nagyon... (szarkazmus).

A saját gyerekét elhagyta, téged is el fog gyerekestül szintén. De hát úgy cseszed el az életed ahogy jólesik. 🤷‍♀️

2023. aug. 8. 17:36
 46/46 anonim ***** válasza:
Nem a gyerekét hagyta el, csak a nőt, aki azt megszüli.
2023. aug. 9. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!