Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri ismerkednem vele vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ismerkednem vele vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Van egy srác akivel ismerkedem,pár hónapja.

Nem rég be vallotta hogy az ex barátnője terhes 😕és követelni fogja tőle az apaságit szülés után.

Az ő elmondása szerint a lány megcsalta,és ezért mentek szét de én egy picit felek hogy ha kiderül hogy a srác a gyerek apja akkor ők újra együtt lesznek!

Mindennap ír nekem reggeltől estig és elvileg kezd kötödni is hozzám,de a volt barátnőjével is szokott beszélni elég sokat de van hogy hetekig nem keresi.

Múltkor át küldött egy olyan képernyő fotót amin ő meg írta a csajnak hogy nem akar tőle semmit a gyerek születése után, amire a csaj annyit kerdezet hogy: De akkor miért írod hogy a kapcsolatunk sors döntője egy baba? Na ebből nem tudom mit vegyek ki.

Mit gondoltok?

2023. júl. 23. 16:51
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
52%
Bocs nem olvastam végig, de az utolsó kérdésre válaszolva azt gondolom, hogy most innom kéne egy kávét, mert megkívántam.
2023. júl. 23. 17:00
 2/46 anonim ***** válasza:
81%
Te figyelj már.. Komolyan ez volt a legjobb az összes közül? 😑Ennyire nem lehetsz elkeseredve.
2023. júl. 23. 17:02
 3/46 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Felesleges volt írnod!
2023. júl. 23. 17:20
 4/46 anonim ***** válasza:
95%
Kedves Kérdező! Tudod az a gond, hogy már az elején rosszul kezdődne a dolog azzal, hogy egy olyan emberrel akarnál összejönni, aki már pusztán a leírásod alapján is több szempontból problémás. Inkább keress egy normálisat, aki valóban független!
2023. júl. 23. 17:29
 5/46 A kérdező kommentje:
Tehát akkor valószínű hogy itt en vagyok a második és nem a nő fogja elveszteni a pasit?
2023. júl. 23. 17:34
 6/46 anonim ***** válasza:
81%

Oh bazz.. 🤦Neked tényleg egy olyan pasi kell akinek most fog születni a gyereke egy másik nőtől? Súgom halkan hogy a gyerek örökre összeköti őket valamilyen szinten. Fizeti majd a gyerektartást, megy majd a vita a láthatóságról stb.

Neked komolyan egy szikra önbecsülésed sincs?

2023. júl. 23. 17:39
 7/46 A kérdező kommentje:
Én ezt értem. De a srác azt mondta le mond a gyerekről, nem szereti a nőt sem. És sok olyan apuka van aki inkább mással jönne össze. Pl mint velem ez a srác.
2023. júl. 23. 17:43
 8/46 anonim ***** válasza:
80%
mivel ott van az exe, így full értelmetlen.
2023. júl. 23. 17:49
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
8# úgy értem, hogy ugyanúgy keres, mint téged.
2023. júl. 23. 17:50
 10/46 anonim ***** válasza:
84%
6# teljesen igaza van. Mindig ott lesz az exe, megy a vita, amihez közöd sincs, és nem fogsz megbízni benne, mivel nemtudsz megbeszélni vele.
2023. júl. 23. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!