Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri ismerkednem vele vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ismerkednem vele vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Van egy srác akivel ismerkedem,pár hónapja.

Nem rég be vallotta hogy az ex barátnője terhes 😕és követelni fogja tőle az apaságit szülés után.

Az ő elmondása szerint a lány megcsalta,és ezért mentek szét de én egy picit felek hogy ha kiderül hogy a srác a gyerek apja akkor ők újra együtt lesznek!

Mindennap ír nekem reggeltől estig és elvileg kezd kötödni is hozzám,de a volt barátnőjével is szokott beszélni elég sokat de van hogy hetekig nem keresi.

Múltkor át küldött egy olyan képernyő fotót amin ő meg írta a csajnak hogy nem akar tőle semmit a gyerek születése után, amire a csaj annyit kerdezet hogy: De akkor miért írod hogy a kapcsolatunk sors döntője egy baba? Na ebből nem tudom mit vegyek ki.

Mit gondoltok?

2023. júl. 23. 16:51
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
92%

29# kerdezo, meg mindig nem ertelek.

Miert gondolsz a kettojukre?

Ennyire kell neked a hazug pasi?

2023. júl. 24. 09:11
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Helyedben nem pazarolnam az idot…
2023. júl. 24. 09:12
 33/46 anonim ***** válasza:
95%

Es te ezek után mit akarsz még tőle? Ha ez igaz, akkor se a te, se a nő helyeben szova se állnék vele többet!

Persze a pasi jön majd azzal hogy mit kepzelsz hogy irtal neki, meghogy hazudik, meg stb stb.

Vagd ki a francba, aztan csinaljon amit akar.

Barki barmit is mond, a gyerek az tény. Az hogy veled (is) kavar, az is tény. Az hogy lehet sose fogod megtudni a teljes igazat, az is tény. Ennyi elég is.

Es terhesen kevés nőnek jar más pasin az esze. Ez meg tapasztalat.

2023. júl. 24. 09:14
 34/46 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem menekülk, kivéve hanszükséged van egy Mónika - show fele kapcsolatra... :D

Csaj állandóan bekavarhat, vagy összejönnek a hátad mögött újra aztán viszlát stb. Úgyis a gyereke lesz az első a srácnak is (nyilván ez érthető teljesen), szerintem ez nagyon nem jó kezdet így.

2023. júl. 24. 16:11
 35/46 A kérdező kommentje:
Nekem az a meglátásom már hogy nm lessz a nővel. De másokkal se hosszú távon.
2023. júl. 24. 19:11
 36/46 anonim ***** válasza:
79%
Aki elhagyja a saját gyerekét az téged is elhagy. De nyugodtan légy vele, lehet téged két gyerekkel hagyj majd el miközben a harmadik a hasadban lesz. Hajrá. Te életed.
2023. júl. 29. 22:14
 37/46 anonim ***** válasza:
66%
Felejcsed el ezt a sràcot, mert csak problémàd lesz vele! A volt baràtnôje meg fogja szûlni a gyerekét és evvel magàhoz fogja kötni, - lehetséges, hogy direkt ez volt a célja! Verheted majd a fejedet a „falba“ miért nem hallgattàl azokra akik felhivtàk a figyelmedet, hogy problémàs ez a sràc, meg plussz gyereke is lesz a volt baràtnôtôl. Jobban jàrsz, ha keresel egy olyan sràcot akinek nincsenek ilyen gondjai!
2023. júl. 30. 09:01
 38/46 anonim ***** válasza:
21%

Megcsalta a csaj. Tök mindegy, hogy a gyerek kié, a megcsalás, valószínűleg bizonyított tény. Nem hiszem, hogy ilyen emberrel akarna újra együtt lenni.

Ha veled van, meg jól elvagytok, akkor mitől fosol? Ma már egy gyerekkel sem lehet valakit a másikhoz láncolni.

2023. júl. 30. 09:53
 39/46 anonim ***** válasza:
81%

"Megéri ismerkednem vele vagy felejtsem el?"

Felejtsd el.

2023. júl. 30. 11:18
 40/46 A kérdező kommentje:
38# nem csalta meg. De ugyan úgy beszélnek. Akkor ?
2023. júl. 30. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!