Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők,férfiak hol ismerkednek?
Ha előnyös ÉS fotogén külsőd van + némi tehetséged, hogy jó képeket készíts magadról, akkor Tinder vagy Badoo. Ha ezek közül bármelyik hiányzik, és élőben nincs lehetőséged, akkor kb. eláshatod magad.
Tapasztalat, 32N, sem lehetőségem élőben, sem előnyös külső, sem fotogénség, sem tehetség a fotózáshoz.
az eletben meg hiaba ismerkedemnmelohelyen az egyik ffi kollega egy nárci überparaszt, az infos 100 kilos es nem épp izombol áll hanem hájbol, a karbantarto undorito vitiligos,a masik alpári, a többi meg női kollega habar az egyik férje meg egy kujon.., melohely kilőve.
utcan akink tetszem annak d.gasra tetszem csak mivel nem is ismer csak r.bancnak neznek ha nyitok egy utcai jottmentre.
akiket meg ismerek vagy incelek vagy nő mellé kellenék nekik ezek ffi ismik haverok barátok igy ők is kizárva mint ferfi nem kellenek.
egyeb otletem nincs.
anno mikor vendeglatoztam szorakozohelyen akkor a vendegelbol lettek barataim szerelmek. de ma már nem azt csinalom. hanem iroda van állami cégnél
#4 amit ír az valóban érvényes a társkeresőkre, próbálkoztam pár évig de nulla sikerrel
Ott első körben a külső a legfontosabb. De ez érthető is, ezt el kell fogadni.
- Szóval én esetemben is online társkereső kilőve.
- munkahelyem kilőve, vagy idősebb korosztály dolgozik, vagy aki esetleg egyedülálló annak gyereke van. És ügyfelekkel sem találkozok mert 99%-ban minden online működik.
- 25 éves koromig jártunk szórakozóhelyekre, 1x lett onnan kapcsolatom 6 éve alatt 1. Voltak fesztiválok, stb...de mindenki szétszéledt 26 éves korunkra más város , gyerek stb. szóval ezek a szórakozási ismerkedési lehetőségek is kilőve
- egy pár éves kapcsolat jött össze másfajta munkám által
Most 38 évesen már 5 éve semmi, és fogalmam sincs, hogy hol jöhetne össze egyáltalán, lassan totál leteszek róla.
nekem a bnoim mar anyák nem jarnak bulizni. a kollegak sacc 70 kilos meglett asszonyok azok se.
egyedul meg nem megyek be mert a kidobok is csak lesnének hogy egy koválygo nő egyedul.
*az ismiket szoktam elhivni azok a pasik akik incelek meg nő mellé kellenék meg balfékek szoval akikbol egyik se kéne de ők az egyetlen reteg akikkel ki tudok mozdulni sajnos.
a vitiligos karbantarto is hiv mindig mert csaladi haza van es a haverjaival mindig partyznak grilleznek de oda még nem akartam mdnni mert nyomulna a szerencsetlen es arrol szolna az egesz hogy menekulnom kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!