Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők,férfiak hol ismerkednek?
Itt szoktam meg Tinderen.
Melòm nekem nem olyan jellegü ahol lehetne, a baràtaim meg màr csalàdoznak ezerrel.
35N
"Most 38 évesen már 5 éve semmi, és fogalmam sincs, hogy hol jöhetne össze egyáltalán, lassan totál leteszek róla."
#4 vagyok, a számok ugyan nem stimmelnek, de a többi igen. Elképzelésem sincs. Pedig állítólag a nőknek online könnyű, legyenek akármilyenek is. Hát nem. Egy magamfajta ott legfeljebb a problémás alakoknál rúghat labdába, amúgy tele minden szép, jó fotókkal rendelkező nőkkel, érthető módon minden kicsit is normálisabb férfi náluk próbálkozik. Bár ugyanígy működik élőben is, szóval tényleg nem tudom...
Van most a környezetemben 2 nős férfi, arra ácsingózom, hogy hátha legalább néhány alkalom összejönne velük, de még ez is annyira reménytelen. Totál üresjárat :(
Sehol nem vagyok már hajlandó. 10 évig voltam fent valahol mindig ismerkedni, de förtelem a felhozatal.
Tinder, Badoo stb.
Mindig olyanok próbálkoztak, hogy úristen🤦🏻♀️
Akik elfogadhatóak voltak külsőre (többi nem derült ki), azokon kb fürtökben lógtak a nők.
Élőben néhány lúzeren kívül semmi.
N34
3. Hely:Itt régen, ma már nem. Túl sok időt felemészt.
2. Hely: badoo, Tinder : ez már kevesebb idő, csak kevés a normális kapcsolatot kereső nő.
1. Hely: élőben. Munkahely, bulik. Kint az utcán… bármi, ez gyors és le is jön egyből a másik személyisége.
#6 majd jön egy normális pasi is élőben 😄
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!