Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 körüli nők,férfiak hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli nők,férfiak hol ismerkednek?

Figyelt kérdés
Hol lehet a leghatékonyabban?
2023. júl. 22. 09:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Itt szoktam meg Tinderen.

Melòm nekem nem olyan jellegü ahol lehetne, a baràtaim meg màr csalàdoznak ezerrel.

35N

2023. júl. 22. 10:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
6ossal egyetértek mikor vendéglàtòztam anno ott olyan könnyen lehet ismerkedni 😊
2023. júl. 22. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

"Most 38 évesen már 5 éve semmi, és fogalmam sincs, hogy hol jöhetne össze egyáltalán, lassan totál leteszek róla."

#4 vagyok, a számok ugyan nem stimmelnek, de a többi igen. Elképzelésem sincs. Pedig állítólag a nőknek online könnyű, legyenek akármilyenek is. Hát nem. Egy magamfajta ott legfeljebb a problémás alakoknál rúghat labdába, amúgy tele minden szép, jó fotókkal rendelkező nőkkel, érthető módon minden kicsit is normálisabb férfi náluk próbálkozik. Bár ugyanígy működik élőben is, szóval tényleg nem tudom...

Van most a környezetemben 2 nős férfi, arra ácsingózom, hogy hátha legalább néhány alkalom összejönne velük, de még ez is annyira reménytelen. Totál üresjárat :(

2023. júl. 22. 10:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Interneten, kevesebb sikerrel, akár itt. Ismerkedtem facebook csoportból is. De végül mint 2 gyerekes elvált szülő, ovi/játszótér kombó lett a nyerő, itt ismertem meg páromat
2023. júl. 22. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Sehol nem vagyok már hajlandó. 10 évig voltam fent valahol mindig ismerkedni, de förtelem a felhozatal.

Tinder, Badoo stb.

Mindig olyanok próbálkoztak, hogy úristen🤦🏻‍♀️

Akik elfogadhatóak voltak külsőre (többi nem derült ki), azokon kb fürtökben lógtak a nők.

Élőben néhány lúzeren kívül semmi.

N34

2023. júl. 22. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:

3. Hely:Itt régen, ma már nem. Túl sok időt felemészt.

2. Hely: badoo, Tinder : ez már kevesebb idő, csak kevés a normális kapcsolatot kereső nő.

1. Hely: élőben. Munkahely, bulik. Kint az utcán… bármi, ez gyors és le is jön egyből a másik személyisége.

#6 majd jön egy normális pasi is élőben 😄

29F

2023. júl. 22. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!