Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tisztaságmániás férfival ismerkednétek?
"Egyetlen kivétel a szex, mert ott a mensit is szereti."
Minimum, hogy a pali természetes dolognak tekinti, nem undorodik tőle, ilyenkor is hozzáér a nőhöz, de mit szeret rajta? :D
Csak azok ilyenek akiknek élete sincs. Azoknak a legnagyobb gondja hogy steril is legyen a ház.
Masnak meg ideje se lenne erre vagy rendesen zajlik az.élete. inkabb ez zavarna.
5.
Na, mondjuk ilyet az igénytelen, méteres szemétben járó emberek szoktak mondani, akiknek ezért elég a heti egy fürdés is, mert "nincs erre idő, testvér!"
"Minimum, hogy a pali természetes dolognak tekinti, nem undorodik tőle, ilyenkor is hozzáér a nőhöz, de mit szeret rajta? :D"
Azt nem tudom, de izgató, hiába mondták többen is, hogy fertőzésveszélyes.
Dehogy ismerkednék.
Én is szeretem a rendet és a tisztaságot, nálunk is azt van itthon, de engem ne szólongasson senki, ha éppen nincs időm/kedvem patyolatra vágni a lakást.
Minden kényszerességnek csak veszekedés a vége.
Ha a mézes csupromat kinyalja, akkor nem bánom.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!