Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tisztaságmániás férfival ismerkednétek?
A kenyszeres nem azt jelenti,h kifejezetten elvezi,ha a no koszt es rendetlenseget hagy otthon,mert inkabb a kulsejevel,sporttal es munkajaval foglalkozik? Es a fiuka meg elvezi,h o takarithat es csinalhat rendet a no utan?
Ez nagyon klassz lenne ha meg laza jo pasi lennel. N
Én nőként vagyok ilyen,utálom ha nincs rend,addig nem tudok nyugodtan le ülni tv-zni,stb.
Viszont én arra vezetm vissza,hogy rossz gyerekkorom volt,
sok veszekedéssel,és szerintem így próbálom ezt kompenzálni..
A családomat viszont nem csesztetem vele,én meg csinálom és kész,
de olyan már volt hogy még ott voltak a vendégek,és úg kellet
visszafogni magam,hogy ne kezdjek el pakolni amíg ott vannak.. :-))
Te már nem ismerkedsz egy ilyennel, hanem benne vagy.
Akkor nem mindegy, hogy mit gondolunk?
Téged se zavart, amikor ismerkedtél vele, vagy a havibaj alatti szex az még az ismerkedés része?
Aki nem szereti ha a másik elcsepegtet valamit majd azonnal feltakarítja az eléggé önmagára és a környezetére nem odafigyelő. Szóval a férfi szedi ki a levest a fazékból (folyamatos jelen) ( tudjátok a leves zsíros ) szóval lecsepegteti a padlóra. Szerintetek hagyja úgy? Engem eléggé irritál ha úgy marad zsírosan, és pláne hogy a másikat nem is zavarná.
Hetente azért porszívózás igenis kell, persze aki egész nap pizzákat zabál és csipszet és mással sincs tele a szemetese azt megértem.
DE férfiként is 1000x ilyen lány mint aki igénytelen saját magára és környezetére.
Tudom ma más világot élünk, és sokan szeretnek szó szerint szemétben élni. Ha nekik jó nekem mindegy. De igazából nekem sem az, mert nem akarom hogy a lakása bűze elárasszon egy mellette lévő lakást. Akár a cigi szaga, akár a lakás bűze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!