Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tisztaságmániás férfival ismerkednétek?
"igen, nekem ez megfelelő, ha nem viszi túlzásba."
De a tisztaságmánia lényege pont az, hogy túlzásba viszi. Minden mániának ez a lényege.
A családban nálunk is van ilyen, azon elkezd veszekedni, ha pl. az autókulcsot 5 percre leteszed a komódra, mert annak nem ott van a helye. Rosszul érzi magát, és ezért téged is cseszeget, de napi szinten mindenért, ami nem úgy és ott van, ahogy gondolod.
Nem, egyszer elég ilyen az életben. Mintha valami kiképzőtáborban lennék.
Én is szeretem a rendet, a tisztaságot, de pl nem zavar ha fél napig ott van a mosatlan vagy a vasalandó ruhák ott vannak a fotelben egy napig. Nem azért élek, hogy takarítógép legyek.
13. Jó, ebben igazad van, ez egy ellentmondás volt :D
Helyesbítek: rendben lenne, ha NEM tisztaságmániás, csak szimplán odafigyel a dolgaira és rendet, tisztaságot tart maga körül.
Valahol az 5-sel értek egyet.
Tisztaság van nálam is, és rend is, de pl ha nem főztem akkor 2-3 napig simán gyűjtöm a mosogatnivalót (egyedül élek így ez napi 2 tányér kb), inkább csinálok helyette mást. Ugyanígy a takarítás, 2 hetente szoktam pl fürdőt-wc-t takarítani, mert én egyedül nem nagyon koszolom össze, ezért hetente csinálni szerintem idő- és energiapazarlás. Inkább elmegyek helyette eltöltök 2-3 órát a családommal, mondjuk a cuki 2 és 4 éves unokatesóimmal :D Persze robotporszívó nyilván rendszeresen el van indítva, szóval felsöprés-feltörlés rendszeresebb. Dolgoaim is a szekrényekben vannak, de ha 2-3 napig úgy alakul, hogy szárítóról öltözködök, akkor sem dőlök a kardomba.
Ha a másik is ilyen sz szuper, de azt nem szeretném, hogy maga a takarítás határozza meg valakivel a közös életünket. Nem-nem. Élményt, programot nem vagyok hajlandó takarítás miatt lemondani, ha emiatt még egy napig ott van a koszos edény a mosogatóban, akkor ott van. Megvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!