Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy tisztaságmániás férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tisztaságmániás férfival ismerkednétek?

Figyelt kérdés
Nem a beteges szintről van szó, pl. nem akad ki azon, ha a párja elcsepegtet valamit, de azonnal feltakarítja. A lakásban mindent a megszokott helyén tart, hetente nagytakarítás, a személyes higiéniára is nagyon ügyel. Egyetlen kivétel a szex, mert ott a mensit is szereti.

2023. jún. 17. 12:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Annyi igénytelen embert ismerek, hogy igen, nekem ez megfelelő, ha nem viszi túlzásba.
2023. jún. 17. 14:34
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Bocs az offért, hogy ffiként válaszolok, nekem abszolút elfogadható lenne ugyanez nőben. Főleg korábbi rossz tapasztalataimat figyelembe véve.
2023. jún. 17. 14:35
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"igen, nekem ez megfelelő, ha nem viszi túlzásba."

De a tisztaságmánia lényege pont az, hogy túlzásba viszi. Minden mániának ez a lényege.

A családban nálunk is van ilyen, azon elkezd veszekedni, ha pl. az autókulcsot 5 percre leteszed a komódra, mert annak nem ott van a helye. Rosszul érzi magát, és ezért téged is cseszeget, de napi szinten mindenért, ami nem úgy és ott van, ahogy gondolod.

2023. jún. 17. 15:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyszer elég ilyen az életben. Mintha valami kiképzőtáborban lennék.

Én is szeretem a rendet, a tisztaságot, de pl nem zavar ha fél napig ott van a mosatlan vagy a vasalandó ruhák ott vannak a fotelben egy napig. Nem azért élek, hogy takarítógép legyek.

2023. jún. 17. 17:43
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

13. Jó, ebben igazad van, ez egy ellentmondás volt :D

Helyesbítek: rendben lenne, ha NEM tisztaságmániás, csak szimplán odafigyel a dolgaira és rendet, tisztaságot tart maga körül.

2023. jún. 18. 08:28
 16/26 anonim ***** válasza:
21%
Minden héten takarít? Ez már beteges…
2023. jún. 20. 17:14
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Valahol az 5-sel értek egyet.

Tisztaság van nálam is, és rend is, de pl ha nem főztem akkor 2-3 napig simán gyűjtöm a mosogatnivalót (egyedül élek így ez napi 2 tányér kb), inkább csinálok helyette mást. Ugyanígy a takarítás, 2 hetente szoktam pl fürdőt-wc-t takarítani, mert én egyedül nem nagyon koszolom össze, ezért hetente csinálni szerintem idő- és energiapazarlás. Inkább elmegyek helyette eltöltök 2-3 órát a családommal, mondjuk a cuki 2 és 4 éves unokatesóimmal :D Persze robotporszívó nyilván rendszeresen el van indítva, szóval felsöprés-feltörlés rendszeresebb. Dolgoaim is a szekrényekben vannak, de ha 2-3 napig úgy alakul, hogy szárítóról öltözködök, akkor sem dőlök a kardomba.

Ha a másik is ilyen sz szuper, de azt nem szeretném, hogy maga a takarítás határozza meg valakivel a közös életünket. Nem-nem. Élményt, programot nem vagyok hajlandó takarítás miatt lemondani, ha emiatt még egy napig ott van a koszos edény a mosogatóban, akkor ott van. Megvár.

2023. jún. 21. 08:57
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem tudnék együtt élni vele, vagy inkább ő nem tudna velem. Kutyát macskát tartok a lakásban, nálam ilyen takarítós személy megőrülne.
2023. jún. 21. 10:01
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez alap nálam, pedig messze állok a tisztaságmániától. Sőt, ha mániás lenne, min. naponta kellene porszívózni, felmosni, mosdót, vécét takarítani, az meg alap, mindent a helyére teszünk, hova máshová? Konyhában is min. étkezesek után elpakolok a mosogatógépbe, tiszta pult, tiszta asztal, tiszta mosogató.
2023. jún. 21. 20:07
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy ismerkednék. Az álompasim tisztaságmániás, de sajnos még nem találkoztam vele.
2023. júl. 23. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!