Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a párjával egy nárcisztikus, precizításmániás, munkamániás, tisztaságmániás férfi?
Kosztolányi Dezső - Rend. :)
Ebből a novellából kiderül minden. Na jó, az életben talán nem ilyen drasztikus a helyzet, de én biztosan nem tudnék precizitásmániás emberrel együtt élni.
21/L
Klasszikus bántalmazó kapcsolat. Olvasgass róla. Ráadásul mivel konkrét pofon nem csattant el, nem is értette, hogy mi a problémám.
Az eleje jó, aztán csak néha jó, egy év múlva már maga a pokol.
Én csak nőt ismerek ilyet, anyámat.
Nem csoda, hogy sem nekem, sem a testvéreimnek nincs normális párkapcsolatunk :D
Tisztaságmániás. Én nő létemre kicsit rendetlen vagyok. Elkezdett segíteni "takarítani", selejtezett, míg én aludtam. A befizetetlen csekkjeimet kidobta (!). Összeszedtem egy dobozba olyan iratokat, amiket valahogy meg kellett volna semmisíteni. (van iratmegsemmisítőm) egy reggel az egészet levitte a szelektívbe. Minden személyes adatommal. Egy cseppet ordítottam.
A fűszereim az eredeti zacskójukban vannak. Mindnek levágta ferdére a száját. A cukros zacskónak is. Hol idegesített, hol nem. Az előző pasim iszonyat retkes volt, megpróbáltam innen nézni.
A baj az, hogy az anyja szerintem kényszeres tisztaságmániás, ebben nőtt fel. Anyuka naponta térden csúszva a porszívó csövével porszívózza fel a szőnyegeket, nincs rajta a porszívón a rendes cső, csak az a fémcső, ami eleve a gégecsőhöz van csatlakoztatva, gyárilag! A partvisnak nincs nyele, az idióta térden csúszva sepreget a partvissal, mint egy nagy kefével. Kézzel mosott fel, míg nem vett egy tízezer forintos tudományosan csavarható mopot (sosem adnék ennyit egy felmosóért). Sósavazza a kádat, mindent. A wc tartályt, aztán csodálkozott, mikor folyt. Domestost öntött a folyékony szappanba, amitől bőrallergiás lettem. A fia ekcémás. Egy ekcémásnak domestost önt a folyékony szappanba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!