Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is munkamániás?
Bárcsak... Inkább folyton lökdösni kell, hogy dolgozzon - ettől én rosszul érzem magam, mert hát mit cseszegetem? De kéne a pénz, nem állapot, hogy szinte csak az én fizetésemből éünk, gy nem merek gyereket vállalni...
Mielőtt még kérdeznétek:vele maradok, mert szeretem, és mert nagyon jó ember, és minden gondolatom tudja. Ez az egy "hibája" van, de kinek nincs valami? (+ egész jó kifogásai vannak mindig...)
Én azt mondom, keresd az okát. Nagyon kicsik a gyerekek, te nem tudnál visszamenni dolgozni? Mert lehet, hogy nagynak érzi a felelősséget, hogy eltartson négy embert, azért ez nem gyakori a mai világban.
Vagy pedig, az is lehet, hogy szereti a munkáját (bár akkor nem hozná fel a pénzt indokként), vagy pedig menekül tőletek, esetleg idegesítik a gyerekek.
Szeptembertől én is munkamániás leszek. Mellette nyomni fogom az edzést.
Nekem az a lényeg, hogy jól éljek, el tudjam kényeztetni a barátnőmet és ne legyenek anyagi gondjaink.
Erre ez az egyetlen út.
Utazni pedig simán tudunk egy-egy hétvégén is.
7: Pont az a baj, hogy nemhogy elkényeztetni nem akarja a feleségét, hanem még csak találkozni se - ehelyett dolgozik.
Egy kapcsolatban a férfi szerelmi partner legyen elsősorban, mégpedig nem is akármilyen, azt pedig csak személyes jelenléttel lehetséges. :) EZ jelenti az elkényeztetést, a testiség, a velem levés. El sem tudom képzelni, mi mást érthetsz elkényeztetésen, és azt hogyan fogod úgy teljesíteni, hogy közben jelen sem vagy...
A festőnk nappal fest,éjszaka egy gyárban dolgozik.És nem alszik szinte semmit.Max napi 2-3 órát.
Szerintem ez beteges.Nem tudom hogy bírja a szervezete.
Én nem tudok a munkának örülni,még ha olyan dolog is,amit szeretek,mert bennem van a tudat,hogy kötelező,teljesítmény kényszeres az egész.Elveszi az idődet a valóban fontos dolgoktól.De muszáj megtenni nyilván,de én nem tudok ennek örülne,ha nem kellene dolgozni én akkor is tudnám az időmet mivel elütni,hasznos,tartalmas dolgokkal.
A munkamániás embereket nem lehet lekötni semmivel,nincs hobbijuk,szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!