Mit tegyünk, ha az új kapcsolatban lévő férfi munkamániás?
Szia!
Gondolom még nagyon a kapcsolat elején jártok.
Én hagynék még időt kiforrni magát a helyzetnek,figyelném,milyen lesz így ez a kapcsolat.Aztán valóban Neked kell eldöntened,hogy jó-e ez így hosszabb távra is vagy Neked kellene a több törődés.
Az én véleményem az,hogy hosszabb távú kapcsolatban viszont már nem annyira jó az ilyen munkamániás pár.Késöbb elszáll a rózsaszín felhőcske a fejetek felől,tisztán látjátok a másikban az erényeket-rossz tulajdonságokat.Szerintem ez nem éppen a legjobb tulajdonság egy embernél.
Oké így van,jobb mintha kocsmázna,játék gépezne,DE:így nem lehet elmenni vele spontán sehová,mert neki percre pontos az időbeosztása.Ha gyermeketek születik,vele sem fog semmit foglalkozni csak mondjuk késő este ha hazaér a munkából?Nem lehet családi programokat szervezni,a nőnek nem fog segíteni a házimunkában,stb.
Jó,anyagi szempontból biztos kiváló,mert hordja haza a pénzt,de érzelmileg megéri vajon?A pénz nem boldogít nem fogja pótolni a párod napközbeni hiányát nem?
Ellaposodik így egy kapcsolat.
Én biztos inkább egy olyan párt választanék aki inkább keressen kevesebbet,de velem legyen ha csak teheti.
Dönts legjobb belátásod szerint.
30/L.
Kinek a részéről van szerelem? A tiédről?
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy szeret az, aki elhalasztja a randit, mindig rohan? Ez nagyon nem szerelem.
A munka csak egy jó kifogás, amitől hanyatt vágják magukat a nők. (Legtöbbször a pasi alatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!