Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik a neten ismerkednek? Hogy bírják idegrendszerileg?
Kérdezem ezt paliként.
Én csak mindenféle kacatot hirdetek marketplace-n, meg sok helyen, de már a fél agyam lebomlott a sok delikvenstől.
Látom a teljes profilját az illetőnek, de nem is gondolnám róla, hogy elég érdekes stílusa van.
Ha még ilyen lenne, oké.
Semmi köszönés, alapvető udvariassági szabályok, utána követelőzik, kb életfogytos garanciát gondol hozzá, és még az átlag netes árnak a feléért kínált cuccból is alkudozna...
Valami nagyon el lett itt q..va az utóbbi x0 évben.
Tényleg meg se lepne, ha a nők 90%-a inkább egyedül akarna maradni életük végéig.
Az általad leírt jelenség sajnos létezik.
Én azt szoktam csinálni, hogy kettő mondat után eldöntöm hogy eladom e neki a hirdetett cuccot vagy sem. Mindenáron nem kell cuccot eladni, és ismerkedni sem.
És láss csodát utána rögtön meg is jön a vevő rá aki normális, meg ismerkedni is lehet normális férfival.
És eszemben sincs agyalni a többieken hogy miért olyanok, amilyenek.
Az ok, hogy nem vagyunk egyformák, evvel semmi gond nincs, nem is randizni akarnék velük, na de ha mégis?
Csak úgy belegondoltam.
Túlhisztized, ahogy a legtöbb nő is. Van pár hülye, oké. És?
Kisebb megszakításokkal 2 évig ismerkedtem Tinderen, nem volt benne semmi borzalmas. Ha valakin láttam, hogy nem oké, elköszöntem tőle és ment az élet tovább.
Miért kellene kiborulnom azon, hogy olyan emberek is akarnak velem ismerkedni, akikkel én nem?
Ez a white knight dolog elég ergya...
4-essel értek egyet.
Nem csak a neten, az életben is nagyon különböző emberekkel futsz össze munkahelyen, villamoson vagy a boltban.
Simán elkerülöd őket, és kész.
Hisztiznél te is 4-es, ha rádküldenék párat a kuncsaftok közül.
Azt hiszed olyan könnyen lerázol párat, nőként....
Velőset tévedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!