Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves srácként most nyáron hol érdemes élőben ismerkednem Budapesten?
Végre itt a nyári azünet, így most van rá időm. Sulimban sajnos nincs sok lány, és majdnem minden hétköznap fociedzésem van, így főleg csak online társkereséssel foglalkoztam 0 sikerrel. Szerintem annyira csúnya nem lehetek, a 18 éves húgom hasonlít rám, neki sok match-e van, de nekem szinte semmi. Az arcom szerintem átlagos (de Tinder meg Bumble alapján lehet átlag alatti), viszont 193cm vagyok, jó testalkattal, és jó a kommunikációs készségem is. A baj, hogy ezek a dolgok nem jönnek ki annyira online társkeresésnél, mint az arc.
Vannak barátaim, nem vagyunk bulizósak, általában fifázunk vagy beülünk egy kocsmába meginni valamit. Fesztiválokon lehetne ismerkedni, de barátaim nem mennek rá és én sem igazán szeretem a zajos helyeket sok emberrel.
Az utcán, buszmegállókban, közértben rengeteg szép lány van, sokszor gondolok rá, hogy beszélgetni kezdjek velük, csak nem tudom hogy tegyem, lehet megijednének tőlem, mint vadidegen. Meg nem tagadom, kicsit lámpalázas vagyok amikor sok ember figyel pl buszmegállóban. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Nem nézek ki olyan jól :(
Párbeszédig sem jutok el, nemhogy randiig
Engem a bátyám mindig vitt magával a társaságába a húgommal együtt. A húgod is vihetne magával téged.
Uszoda, strand, kirándulás, kiállítások, valakinél egy kerti parti, balatoni hétvégi kiruccanás csapatostul, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!