Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19 éves srácként most nyáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves srácként most nyáron hol érdemes élőben ismerkednem Budapesten?

Figyelt kérdés

Végre itt a nyári azünet, így most van rá időm. Sulimban sajnos nincs sok lány, és majdnem minden hétköznap fociedzésem van, így főleg csak online társkereséssel foglalkoztam 0 sikerrel. Szerintem annyira csúnya nem lehetek, a 18 éves húgom hasonlít rám, neki sok match-e van, de nekem szinte semmi. Az arcom szerintem átlagos (de Tinder meg Bumble alapján lehet átlag alatti), viszont 193cm vagyok, jó testalkattal, és jó a kommunikációs készségem is. A baj, hogy ezek a dolgok nem jönnek ki annyira online társkeresésnél, mint az arc.

Vannak barátaim, nem vagyunk bulizósak, általában fifázunk vagy beülünk egy kocsmába meginni valamit. Fesztiválokon lehetne ismerkedni, de barátaim nem mennek rá és én sem igazán szeretem a zajos helyeket sok emberrel.

Az utcán, buszmegállókban, közértben rengeteg szép lány van, sokszor gondolok rá, hogy beszélgetni kezdjek velük, csak nem tudom hogy tegyem, lehet megijednének tőlem, mint vadidegen. Meg nem tagadom, kicsit lámpalázas vagyok amikor sok ember figyel pl buszmegállóban. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.

2023. jún. 15. 15:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
22%
Szerinted az jó pont, hogy hasonlítasz egy lányra? Az megvan, hogy a két nem arcvonásaiban mások vonzóak?
2023. jún. 15. 15:03
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Bátorság és kezdeményezőkészség nélkül nehéz lesz bárhol ismerkedni. De amúgy pedig akárhol. A fent leírt helyeken simán. Kicsit többet kellene eljárni bulizni, szórakozni, a te korodban ez lenne a normális. NE feltétlenül csajozni akarj első körben, inkább barátkozni.
2023. jún. 15. 15:11
 3/24 A kérdező kommentje:
Nyilván úgy nem hasonlítok, de azért 100 ember közül jó eséllyel meg lehet állapítani, hogy testvérek vagyunk. Ebből következtettem (lehet rosszul), hogy nem lehetek annyira ronda.
2023. jún. 15. 15:11
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát igen többet kéne eljárnom szórakozni az biztos, csak nem ehhez vagyok szokva (főleg tanulás és versenyszerű foci teszi ki időm nagy részét) és nincs is ehhez olyan baráti köröm.
2023. jún. 15. 15:15
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
És online miért nem megy az ismerkedés? Ha jól nézel ki, ott is kéne mennie.
2023. jún. 15. 15:17
 6/24 A kérdező kommentje:

Nem nézek ki olyan jól :(

Párbeszédig sem jutok el, nemhogy randiig

2023. jún. 15. 15:25
 7/24 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy muszáj lesz élőben ismerkedni, mert ott tudnék kompenzálni a magasságommal, és magabiztosággal (amit persze lehetne növelni, de nem vagyok önbizalomhiányos)
2023. jún. 15. 15:29
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Háát, akkor nem lenne gond, hogy megszólíts egy lányt. Amúgy kezdd el, gyakorolni kell ezt is.
2023. jún. 15. 15:31
 9/24 A kérdező kommentje:
Ez igaz, valahogy mindig tartok tőle amikor idegennel kell elkezdenem beszélgetni, és a szándékom személyesebb (nem az hogy megkérdezem hol van xy hely). Ti hogy kezdtek el ismerkedni egy lánnyal amikor pl random szembe jön veletek az utcán?
2023. jún. 15. 15:47
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem a bátyám mindig vitt magával a társaságába a húgommal együtt. A húgod is vihetne magával téged.

Uszoda, strand, kirándulás, kiállítások, valakinél egy kerti parti, balatoni hétvégi kiruccanás csapatostul, stb.

2023. jún. 19. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!