Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves srácként most nyáron hol érdemes élőben ismerkednem Budapesten?
Végre itt a nyári azünet, így most van rá időm. Sulimban sajnos nincs sok lány, és majdnem minden hétköznap fociedzésem van, így főleg csak online társkereséssel foglalkoztam 0 sikerrel. Szerintem annyira csúnya nem lehetek, a 18 éves húgom hasonlít rám, neki sok match-e van, de nekem szinte semmi. Az arcom szerintem átlagos (de Tinder meg Bumble alapján lehet átlag alatti), viszont 193cm vagyok, jó testalkattal, és jó a kommunikációs készségem is. A baj, hogy ezek a dolgok nem jönnek ki annyira online társkeresésnél, mint az arc.
Vannak barátaim, nem vagyunk bulizósak, általában fifázunk vagy beülünk egy kocsmába meginni valamit. Fesztiválokon lehetne ismerkedni, de barátaim nem mennek rá és én sem igazán szeretem a zajos helyeket sok emberrel.
Az utcán, buszmegállókban, közértben rengeteg szép lány van, sokszor gondolok rá, hogy beszélgetni kezdjek velük, csak nem tudom hogy tegyem, lehet megijednének tőlem, mint vadidegen. Meg nem tagadom, kicsit lámpalázas vagyok amikor sok ember figyel pl buszmegállóban. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Szerintem ismerkedj inkább kifejezetten erre való helyeken, ne utcán, boltban, mert az nagyon ritkán jön be.
Én is lány vagyok és a hideg ráz azoktól a velem egyidős, egyébként normálisan kinéző srácoktól, akik random köszöngetnek az utcán meg elkérik az instámat/bármilyen elérhetőségemet. És ezt nem csak én gondolom így, nagyon sok barátnőmtől hallom, hogy őket is zavarják ezek, főleg azért, mert ezeket a lányokat nem csak a közértben szólítják le, hanem konkrétan mindenhol. Gondolj bele, hogy neked is milyen lenne, ha nyugisan leszaladnál venni egy doboz tejet és még akkor is megkörnyékeznek, aztán előveszed a telefonod hogy láss 10 olyan srácot, akinek sürgősen tudatnia kellett veled, hogy jajjdenagyonszépvagy.
14: igen, de meghalt a beszélgetés, amikor felhoztam a talit eléggé hárított. De most van egy lány, akivel találkoztam kondiban és elég nyitottnak tűnt :)
15: ez a baj, hogy nincsenek kifejezetten erre való helyek. Nagyon sokan tinderen és társain találják meg a párjukat, de ez nekem eddig nem jött be. Meg már említettem nincs olyan nagy baráti társaságom se, akiken keresztül találkozhatnék lányokkal. Bulikon részegen meg mitől jobb ismerkedni mint egy plázában? Ha én szingli lány lennék, jobban örülnék ha valaki személyesen szólít le, mert élőben jobban fel lehet mérni milyen a pasas, mint online. Egyébként kíváncsi vagyok, milyen gyakran történik meg veled, hogy utcán leszólítanak?
A közös hobbi (pl kondi) jó kiindulási pont. Szerintem is jobb élőben ismerkedni. Nem értem ezt a hisztit, én szeretem, ha normális (ápolt, nem papa korú vagy csöves) pasik leszólítanak. Egyszer az utcán szólított meg egy pár évvel idősebb srác, és jót beszélgettünk. Randi is lett volna, ha nem lettem volna akkor még az exemmel. Ez a srác mesélte, hogy az előző barátnőjét is így ismerte meg. Szóval nem reménytelen :)
Csak legyél ápolt, kedves, és először inkább csak szemezz, és csak akkor lépj, ha nyitott rá. Boltban is tök kötetlenül lehet beszélgetni, én szeretek is idegenekkel szóba elegyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!