Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos vagyok és ismerkednék, de aztán rájövök, hogy mennyi beteg ember van - akár csak ezen az oldalon - és elmegy a kedvem tőle, más is van így ezzel?
Pontosan így van, kiegészítve azzal,hogy lehúzós,pénzre menő is sok van.Barátkozni szeretne,de lenne egy apró kérése...
54 F
Mondod ezt te férfiként…
Nőként pedig hatványozhatod.
4 éve ismerkedtem utoljára és akkor fel sem merült bennem, hogy megkéselnek, megerőszakolnak, megfojtanak, zaklatnak, bántalmaznak…
Most már csak ezek jutnak eszembe.
Esetleg ha valami beteg dologra nemet mondok vagy visszaszólok olyanért, ami kiveri a biztosítékot, akkor egy bokorban végezhetem és nem is segítene senki nyilvános helyen sem, csak odébb mennének, hogy ne lássák.
Hátborzongató.
Nem a Gyakoriból kell kiindulni. Az anonimitás miatt itt még az alapvetően normális, intelligens emberek is elvetik a sulykot néha. A többiek meg bekeseredett nőgyűlölő férfiak és férfigyűlölő nők, akik egyetlen öröme, hogy itt fröcsöghetnek.
A való életben sem a férfiak, sem a nők nem ennyire selejtesek.
4:
Nem vagy talán túlzottan drámai esetleg?
Te se lehetsz normális teljesen, ha azonnal ezekre asszociálsz hogy erőszak, késelés, bántalmazás? Mi van? Ez nagyon nagyon ritka.
7#
Én is beszélgettem már itt egy pár emberrel.
Volt amin kiakadtam, és csak pislogtam.
Viszont soha senki nem akar pénzzel lehúzni.
Ezt most nem azért írom hogy mostantól a "pénzlehúzosok" írjanak!!!
Hanem azért mert én ezt nem tapasztaltam.🙏
50/N
Hát ilyen hozzáállással ne is...
Van még sok jó ember, tudod? Én szeretem őket, ezért érdemes felkutatni illetve ápolni eme kapcsolatokat.
7es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!