Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magányos vagyok és ismerkednék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos vagyok és ismerkednék, de aztán rájövök, hogy mennyi beteg ember van - akár csak ezen az oldalon - és elmegy a kedvem tőle, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
24 éves hím nemű egyed

2023. júl. 14. 00:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

7: nem, nem vagyok drámai.

Tele van minden elszabadult hülyékkel, akik agresszívak, téveszmések. Sosem volt ennyire rossz érzésem, mint mostanság.

Minden nap lehet olvasni nem konkrétan ismerkedésből kifolyólag, de valami erőszakos cselekmény.

Kib@szott para.

2023. júl. 17. 06:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!