Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri ismerkednem vele vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ismerkednem vele vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Van egy srác akivel ismerkedem,pár hónapja.

Nem rég be vallotta hogy az ex barátnője terhes 😕és követelni fogja tőle az apaságit szülés után.

Az ő elmondása szerint a lány megcsalta,és ezért mentek szét de én egy picit felek hogy ha kiderül hogy a srác a gyerek apja akkor ők újra együtt lesznek!

Mindennap ír nekem reggeltől estig és elvileg kezd kötödni is hozzám,de a volt barátnőjével is szokott beszélni elég sokat de van hogy hetekig nem keresi.

Múltkor át küldött egy olyan képernyő fotót amin ő meg írta a csajnak hogy nem akar tőle semmit a gyerek születése után, amire a csaj annyit kerdezet hogy: De akkor miért írod hogy a kapcsolatunk sors döntője egy baba? Na ebből nem tudom mit vegyek ki.

Mit gondoltok?

2023. júl. 23. 16:51
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
92%
rajta kívül ott van még több ezer pasi, csak ismerkedni kell...
2023. júl. 23. 17:53
 12/46 anonim ***** válasza:
95%

A gyerekről nem lehet csak úgy lemondani. Egy életre szóló kötelék, felelősség.

Nem hiszem, ilyen zűrzavarod kapcsolatra vágynál.

Lapátra a pasit, semmi értelme belegabalyodni.

Felelősségvállalás meg semmi benne.

2023. júl. 23. 17:53
 13/46 anonim ***** válasza:
84%
Milyen gügye emberek vagytok ti hárman.Szerintem csatlakozz ehhez a párhoz harmadiknak mindenképp.Sok boldogságot és jó babázást nektek!Gyerektartásra tegyél félre már most.
2023. júl. 23. 17:54
 14/46 anonim ***** válasza:
62%
Vannak olyan férfiak akiket még ùgy neveltek, hogy a gyerek anyjàval kell lennie mindenek felett az a fontos....h a pasid ez a típus akkor bizony ha az övè a gyerek többet nem làtod.
2023. júl. 23. 17:58
 15/46 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező te magadtól vagy ennyire sík buta vagy segítenek benne?😂🤦Édes Istenem...

"Lemond a gyerekéről" persze.

Komolyan mondom az ilyenek miatt kezdem gyűlölni a nőket.

2023. júl. 23. 17:59
 16/46 anonim ***** válasza:
93%
15# hát én is sokszor találkozok ilyennel..
2023. júl. 23. 18:07
 17/46 anonim ***** válasza:
90%

Aztán te meg simán benyelnéd,hogy csak úgy lemond a születendő gyerekéről?!

Érdekes vagy és most baromi finoman fogalmaztam...

2023. júl. 23. 18:51
 18/46 anonim ***** válasza:
90%

A gyerekről csak akkor lehet lemondani ha a csaj (ujra) férjhez megy, es az új örökbe fogadja. Max a kapcsolattartasrol, a lathatasról mondhat le, a tartasdijról nem.

Mindenképp beszéld meg vele, hogy mi a terve ha kiderül hogy az övé.

2023. júl. 23. 19:50
 19/46 anonim ***** válasza:
92%

Majd ha neki is csinál egyet, aztán otthagyja és lemond róla, na majd akkor fog erre gondolni.

2023. júl. 23. 20:56
 20/46 anonim ***** válasza:
17%
#19 Neki nem kell, mert ő talán nem lesz akkora qurva, hogy terhesen megcsalja.
2023. júl. 23. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!