Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri ismerkednem vele vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ismerkednem vele vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Van egy srác akivel ismerkedem,pár hónapja.

Nem rég be vallotta hogy az ex barátnője terhes 😕és követelni fogja tőle az apaságit szülés után.

Az ő elmondása szerint a lány megcsalta,és ezért mentek szét de én egy picit felek hogy ha kiderül hogy a srác a gyerek apja akkor ők újra együtt lesznek!

Mindennap ír nekem reggeltől estig és elvileg kezd kötödni is hozzám,de a volt barátnőjével is szokott beszélni elég sokat de van hogy hetekig nem keresi.

Múltkor át küldött egy olyan képernyő fotót amin ő meg írta a csajnak hogy nem akar tőle semmit a gyerek születése után, amire a csaj annyit kerdezet hogy: De akkor miért írod hogy a kapcsolatunk sors döntője egy baba? Na ebből nem tudom mit vegyek ki.

Mit gondoltok?

2023. júl. 23. 16:51
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Na figyelem! Beszéltem a csajjal! Mi szerint megse csalta soha,kiderült hogy a srác folyamatossan az exevel irt ahogy most ő vele úgy hogy velem ismerkedik. És a csajjal tervezett baba volt!!😅majd össze vesztek egy üzenet miatt és a csávó kint van külföldön. Majd a baba születésére jön haza,de a nőnek hol azt mondja együtt lesznek hol azt hogy nem! De a nő már nem igazán foglalkozik vele. Meg is mutatta miket írtak. Szóval ?
2023. júl. 23. 22:27
 22/46 anonim ***** válasza:
94%
#21 Lusta voltam, de ugyanezt akartam volna már korábban írni.Hogy a pasas találta ki ezt a megcsalás sztorit is, semmi ilyen nem volt.Bazzz, veszek egy kaparóst holnap!
2023. júl. 23. 22:55
 23/46 anonim ***** válasza:
94%

21# oké és? miért akarod megtudni az igazságot?

ígyis úgyis bukta a kapcsolat, mert ő nem komoly kapcsolatot akar, ráadásul folyamatosan hazudik is neked

2023. júl. 23. 23:05
 24/46 anonim ***** válasza:
93%
23# ja éés, ha nem dobod ki, akkor ne gyere ide sírni, ha valami katasztrófa lesz
2023. júl. 23. 23:05
 25/46 A kérdező kommentje:
Szóval mennyi az esélye hogy vissza megy az asszonyhoz ?
2023. júl. 23. 23:07
 26/46 anonim ***** válasza:
94%
#25 Kérdezd meg az asszonyt, hogy mennyi esélyt lát rá, hogy visszafogadja a pasit.Na, pont annyi rá az esély.
2023. júl. 23. 23:10
 27/46 anonim ***** válasza:
92%
25# ha nem megy vissza, akkor is hazug mint a picsa, megcsal, gyereket leszarja
2023. júl. 23. 23:46
 28/46 anonim ***** válasza:
93%
ilyenre vágysz?
2023. júl. 23. 23:46
 29/46 A kérdező kommentje:
Az asszony szerint az ember akkor is kötelezi az apasagit. De miért sors döntő neki egy gyerek? Egy gyerek nem tart össze senkit. Ha csak nem szereti a nőt. Alig keresi
2023. júl. 23. 23:53
 30/46 anonim ***** válasza:
95%
Én ebben az egész történetben egyedül a leendő újszülöttet sajnálom, aki olyan helyre fog születni, ahol meg sem fogják becsülni és a felelősség vállalásról nyomokban sem hallottak :( Tökéletes példa, hogy egymással csak szórakozó szülei hogyan fogják már a születésekor tönkretenni az életét szerencsétlennek.
2023. júl. 24. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!