Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki akár csak a legcsekélyebb mértékben is együttérző a férfiak társkeresési problémáival kapcsolatban?
A "férfiak" társkeresési problémái nem hatnak meg.
Bizonyos férfiak, akik közel állnak hozzám érdekelnek. Idegenek problémái nem az én bajom.
De, az olyan férfiak esetében is értem mi a gond általában, akik közel állnak hozzám. És eleve csak olyan emberek vannak/maradnak a közelemben, akik nem nyígnak feleslegesen, nem vádaskodnak, kapálóznak, hanem fel tudják mérni, mi a probléma oka. Az más kérdés, tudják, akarják-e orvosolni. De, nem a hold állása, a nők, a férfiak, a kormány, az etióp kisgyerekek étkezési szokásai és hasonló releváns és megalapozott indokokat sejtenek a dolog mögött.
54-55
Mit vártok az itteni felszólalásitoktól, vitáitoktól? Haszna, célja egyértelműen nincs, egymást meggyőzni nem fogjátok soha. Ennek így értelme nincs. Maximum a kérdező recskázhat nagyot, hogy mennyi válasz érkezett és dörzsölheti a kicsi kacsóit, hogy mennyire bejött a trollkérdése.
63.
De te ehhez miért járulsz hozzá? Mi a célod, mit remélsz ettől? Hogy a vitapartner látva érveidet "leborul" és közli, hogy "Ó, én mesüge, mekkorát tévedtem! Oh, felül kell vizsgálnom nézeteimet!"
Ez nem fog megtörténni. Olyan ez, mint az Orbán meg Gyurcsány rajongók vagy rosszabb esetben különböző focicsapatok szurkolóinak csatái. Repülnek a sértések, egymás fikázása, gúnyos jelzők, de soha egyszer nem volt még kézzelfogható eredménye. Nem több ez, mint gőzleeresztés? Ez olyan kínos a résztvevőkre nézve...
66.
Szerintem ez utóbbi történik, ezért is élik itt ki magukat sokan, mert az oldal anonim, talán az utolsó olyan oldal ez, ami ténylegesen az, még látható nicknevek sincsenek, mint máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!