Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki akár csak a legcsekélyebb mértékben is együttérző a férfiak társkeresési problémáival kapcsolatban?
Miért van az, hogy én például férfiként tudom, hogy mik a hibáim és miért nem lehetséges, hogy stabil kapcsolatom legyen, ezzel ellentétben mások pedig a nőkben, a parkapcsolati piacban és a világban keresik a hibát hasonló okok miatt?
Nem fényezni akarom magam, de azért a legtöbb embernek illene magába nézni felnőtt fejjel.
Őszintén szólva én azokat az embereket nemtől függetlenül sajnálom, akik tényleg tök normálisak, de mégse akad nekik társ, mert nem olyan beszédesek, vagy nem viszonozta a másik fél.
De azokat nem tudom sajnálni, akik a női nemre fogják rá, kenik rá, hogy miért nincs CSAK szexre! Össze-vissza hordanak össze mindent az égvilágon, mint hogy nekik "jár" a nő, törvénybe kéne vésni, nem zavarná őket, hogy a nőket erőszakoskatnák, gyűlölik a nőket zsigerből, femináciknak, pénzéhes libáknak, vagy csúnya, macskás nőnek nevezik.
Milliószor le lett írva millió embertől hogyha az álomnőre áhítozol, pluszban te defektes, ronda, kövér, ostoba, alkoholista, lusta vagy, akkor menj prostihoz és kész. Ne itt fáraszd a népet napról napra.
Ha meg annyira kell normális nő, akkor változtass magadon minden téren és több a valószínűsége, hogy akad legalább egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!