Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan nő, aki akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki akár csak a legcsekélyebb mértékben is együttérző a férfiak társkeresési problémáival kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nyilván ez nulladik lépésként azt feltételezi, hogy elismeri, hogy egyáltalán vannak a férfiaknak ilyen problémái.
2023. jún. 15. 12:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
12%
Kivették a kezünkből az irányító szerepet.
2023. jún. 15. 12:58
 12/80 A kérdező kommentje:
Még egy megjegyzés: a való életben a közeli női ismerősök körében, ahogy #1 is írja, abszolút együttérzést tapasztalok (ami adott esetben kölcsönös is). Ugyanakkor úgy látom, itt az oldalon egész más világ van.
2023. jún. 15. 13:03
 13/80 anonim ***** válasza:
79%

Miért van az, hogy én például férfiként tudom, hogy mik a hibáim és miért nem lehetséges, hogy stabil kapcsolatom legyen, ezzel ellentétben mások pedig a nőkben, a parkapcsolati piacban és a világban keresik a hibát hasonló okok miatt?

Nem fényezni akarom magam, de azért a legtöbb embernek illene magába nézni felnőtt fejjel.

2023. jún. 15. 13:10
 14/80 anonim ***** válasza:
33%
12 Azért tapasztalod az együttérzést mert az ismerőseidnek eljátszod a jófiút, ne félj ha kieresztenéd a gőzt ahogy itt, egyből nem kapnál/kapnátok együttérzést. Mint az a kollegád aki tegnap (sokadszorra) írt ki erőszakot, fogdosást, molesztálást normálisnak beállító kérdést, mert ez neki a jussa. Nem hinném hogy ezt elő merné adni bárkinek is élőben. Csak nyávog hogy őt nem szereti senki pedig ő olyan jófiú, az ismerősei meg szórakozottan bólogatnak, némi udvarias érdeklődést színlelve, ahogy az illem kívánja, de különben nem érdekli őket.
2023. jún. 15. 13:11
 15/80 anonim ***** válasza:
63%
A nők együttérzők a férfiak(!) társkeresési probélmáival kapcsolatban. Az incelekkel szemben viszont egyáltalán nem, nagyon helyesen.
2023. jún. 15. 13:13
 16/80 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon-nagyon együtt érzek veled. Sajnálom, hogy nincs párod és ez neked problémat okoz. Nekem sincs (nőként), de nekem ez nem okoz problémát. Most jobb? Vagy inkább a szánalom szex volna a megfelelő kárpótlás? Azért sajnáltatod magad, hátha egyszer valaki annyira megsajnál, hogy lefekszik veled?
2023. jún. 15. 13:13
 17/80 anonim ***** válasza:
79%
Mert élőben nem adod elő, hogy neked csak 18 éves szexmániás szűz kell, és megerőszakolnál minden nőt, miután elvetted a jogaikat. Na ha van tököd, ezt mond a nők szemébe. Mert itt sem "a férfiak" társkeresési problémái kapják a savazást, hanem egyének gusztustalan megnyílvánulásai.
2023. jún. 15. 13:16
 18/80 anonim ***** válasza:
81%
Én két nőt ismerek, akik megértik és átélik a tarskeresesi gondjaimat. Az egyik pszichológus, a másik is.
2023. jún. 15. 13:20
 19/80 anonim ***** válasza:
62%
Én azt látom, ha valakinek van valamilyen problémája ezen a téren, például egy adott nővel kapcsolatban bizonytalan, hogy mi a helyzet, vagy problémái vannak társkeresés téren, és szeretné magát fejleszteni, akkor azért kap segítő tanácsokat. A probléma ott kezdődik, amikor jönnek ezek a mindenféle incel kérdések
2023. jún. 15. 13:23
 20/80 anonim ***** válasza:
74%

Őszintén szólva én azokat az embereket nemtől függetlenül sajnálom, akik tényleg tök normálisak, de mégse akad nekik társ, mert nem olyan beszédesek, vagy nem viszonozta a másik fél.

De azokat nem tudom sajnálni, akik a női nemre fogják rá, kenik rá, hogy miért nincs CSAK szexre! Össze-vissza hordanak össze mindent az égvilágon, mint hogy nekik "jár" a nő, törvénybe kéne vésni, nem zavarná őket, hogy a nőket erőszakoskatnák, gyűlölik a nőket zsigerből, femináciknak, pénzéhes libáknak, vagy csúnya, macskás nőnek nevezik.

Milliószor le lett írva millió embertől hogyha az álomnőre áhítozol, pluszban te defektes, ronda, kövér, ostoba, alkoholista, lusta vagy, akkor menj prostihoz és kész. Ne itt fáraszd a népet napról napra.

Ha meg annyira kell normális nő, akkor változtass magadon minden téren és több a valószínűsége, hogy akad legalább egy nő.

2023. jún. 15. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!