Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mostanában alap a huszonéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mostanában alap a huszonéves férfiaknál, hogy nem terveznek a gyerekvállalással?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz ismerkedni ìgy is, és én mindenképpen akarok gyereket. De valamiért ilyen helyeken mint Tinder, Badoo, az összes férfi, akivel matchelek, randizom abszolút nem tart ott 30 felé sem, hogy a gyerekvállalás, mint kérdés felmerüljön.

Én is 30 felé közeledek, nem úgy állok a dolgokhoz, mint egy tini, hogy 5-10 éves kapcsolatba lehet csak szülni meg házasságot tervezni.

Ehhez képest sok fèrfi a húszas évei végén nem vált még le a családról, nem tudják eldönteni, hogy akarnak-e még tanulni, van valamilyen állásuk, mert dolgozni kell, de ezek nem ilyen biztos pontok, mert az első a haverok, videójátékozás, edzés, beteg szülők ápolása stb.

Magyarországon eleve minden hatványozottan nehezebb; de én nem akarok, biológiailag sem éveket várni arra, mire egy férfinek benő ehhez a feje lágya.

A kedvencem "előbb egy kutyát szeretnék".

2023. jún. 2. 10:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:
82%
49. Én 19 éves korom óta nem élek a szüleimmel, 28 éves korom óta saját lakásom van (most 29 vagyok), az elejétől kezdve magamra főzök, mosok, takarítok, mivel más városban is élek, mint a családom és ritkán is jártam haza mindig is látogatóba.
2023. jún. 2. 14:00
 52/116 anonim ***** válasza:
13%

Akkor nézzük már hogy mi is a helyzet! A mai világ sosem volt ennyire kényelmes és szórakoztató! Miért is akarnál felnőni? Már ott tartunk, hogy 30-40 éves tinikről beszélünk! Még ezt, még azt, még utazni, még kipróbálni amazt. Na ez az önzőség! Persze te vagy a társaid b*sznak gyereket vállani, de majd más vállal helyettetek, hogy későbbiekben legyenek pékek, orvosok, tűzoltók. Ti meg addig is csak szórakoztok, randizgattok, szexelgettek, kondizgattok, szemöldököt szedegettek! Mert hát egy gyerek az teljesen áthúzná a kis kényelmes és felelősségmentes életetek. Partik, bulik, külföld, pasik, csajok, ezerrel. Én elhiszem hogy ez nagyon tuti, csak hát ennek meg fogod fizetni az árát, ebben biztos lehetsz!

Szerinted létezik olyan pillanat amikor minden tökéletes egy gyerekhez? Minek is kell egy partner? Dugni, dugni, dugni, majd szórakozni, hogy szórakoztasson, kényeztessen, majd megint dugni, dugni, dugni. Felelősség? Mi is az? Ha jön egy izgalmasabb hapsi/nő, akkor lelépsz és átnyergelsz rá. Majd megint dugni, dugni, dugni, szórakozni... Le se rohadtok a folyamatos telefon simogatásról, ti nem a valóságban éltek, hanem egy képzelt virtuális világban. Aztán rákaptok egy ostoba tézisre, baloldal, liberalizmus, feminizmus, lmbtq, woke, és meg is magyarázzátok ezeken keresztül hogy nektek miért is olyan rossz! Jajjj, annyira nehéz nektek! Most mondjam hogy mi volt 20 éve? Vagy milyen volt az elvárás rendszer vagy a fegyelem rendszer? Vagy hogy arról csak ábrándoztál ami ma van? Sosem látott luxus van Magyarországon is, végtelenek a lehetőségek! Nekem ne magyarázz meg semmit, a nulláról, sőt hátrányból indulva értem el azt amit. Ja, csak hát 10 év lemondás van benne. Nektek meg mindenből a maximum kell. Na ezért vagy és vagytok pudingok!

2023. jún. 2. 14:01
 53/116 anonim ***** válasza:
91%

Elbeszélünk egymás mellett, nem érdemes tovább vitatkoznunk.

Élj ahogy akarsz, nem akarlak térítgetni. A véleményemet meg már leírtam (#16 és #48 vagyok).

2023. jún. 2. 14:01
 54/116 anonim ***** válasza:
10%
Nem, Draako, nem vagyok megkeseredve, csak már unom mindig ezt a férfi hisztit hallgatni. Ráadásul ezek a nagy célok, amik miatt nem vagytok hajlandóak elköteleződni, valamiért sosem valósulnak meg, de természetesen erre is van magyarázat. Nincs ezzel baj egyébként, csak akkor tényleg ne várjátok már, hogy férfit lássunk bennetek.
2023. jún. 2. 14:08
 55/116 anonim ***** válasza:
79%

"Vagy hogy arról csak ábrándoztál ami ma van? ", "hátrányból indulva értem el azt amit. Ja, csak hát 10 év lemondás van benne." Csak kiderul, hogy az a legnagyobb gond, hogy keseru a szolo mes sajnos neked nem jutott szorakozas, mert ugy gondoltad, hogy neked allampolgari kotelesseged gyereket nevelni, es ezzel epiteni a hazat.

Oszinten sajnalom, hogy neked a legszebb eveidben csak a lemondas jutott, de ezert nem kell masokat utalni, amiert masok megtehetik azt, amit te nem tehettel meg: utazgatni, szorakozni, kondizgatni, randizgatni, szexelgetni meg szemoldokot szedegetni (hogy mereszelik?!?).

Biztos vagyok benne, hogy ezert is lettel ilyen keseru, mert igazabol csak a sporolas utana meg csak a gyerekneveles jutott neked es semmi szorakozas (ja, tudom, te nem is akartad magad jol erezni, csak az onzoek akarjak). Igy ar az is ertheto, hogy miert vagy fogekony a radikalis gondolatokra, konteokra. De ne masra vetitsd ki a fajdalmad, ettol nem lesz jobb neked. Inkabb orulj, hogy a gyerekeidnek jobb eletuk lesz a tiednel es probalj meg ezzel vigasztalodni.

2023. jún. 2. 14:19
 56/116 anonim ***** válasza:
80%

52. "de majd más vállal helyettetek, hogy későbbiekben legyenek pékek, orvosok, tűzoltók."

A legtöbben akik vállalnak, azok is 1 gyereket vállalnak, hogy azt tejben-vajban fürösszék és "mindent" megadjanak neki. Megsúgom ha 2 szülőnek lesz 1 gyereke, akkor sem reprodukálták magukat a szülők. Ha a gyermeket vállalók tényleg ennyire a jövő miatt aggódnának, akkor mindüknek lenne 3 gyereke, mert az jelenti az igazi reprodukciót és úgy lesz majd elég orvos, tűzoltó, pék.

Nem az általad és a többség által vállalt 1 gyerekből lesz úgy sem a jövő dolgozója, hanem a bevándorlókból. (És ezt most politika nélkül mondom.) Már most is tele van Budapest és a nagyvárosok bevándorlókkal, ők fogják adni a jövőbeli munkaerő egyre nagyobb részét, nem a 0 vagy 1 (a végeredmény szempontjából mindegy, hogy valaki 0 vagy 1 gyereket vállal) gyerekes családok gyerekei.

2023. jún. 2. 14:32
 57/116 anonim ***** válasza:
100%
Hát 1000szer megkell gondolni kell e gyerek vagy nem.
2023. jún. 2. 14:33
 58/116 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez általános jelenség, és nem csak a férfiak körében. Egyre kevesebb fiatal nem akar egyáltalán gyereket, és nem feltétlenül a "nem akarok felnőn", vagy a komolytalanság miatt. Simán benne lehet, de én 20on éves nőként tökk okból sem akarok soha gyereket, és nem a felelősségvállalás az oka, egyszerűen csak nem tartom etikusnak ilyen világba ártatlan életeket hozni.
2023. jún. 2. 15:18
 59/116 anonim ***** válasza:
7%

55. Ne akarj már engem valami roncs, megkeseredett embernek beállítani! Ahoz hogy arass, előtte meg kell művelni a földet, el kell vetni a magvakat majd gondozni is kell! Erről szólt az írásom. Igen, megnyomtam azt a 10 évet, képzeld belefért több külföldi utazás is, sőt, volt hitelem, és ekkor rendeztük be a házat. Én lennék megkeseredve? Mindenem megvan, én elültettem a magokat, most meg élvezem az életet. Csak ám az nem fog menni, hogy 40 éves korukig bulika, utazások, zéró felelősség, de majd 40 felett jöjjön már a csodálatos házas élet. Nem vagyok konteós, csak szeretek a dolgok mögé látni, vagy pedig összekötni a szálakat. Pont két éve írtam le, hogy hamarosan 1000Ft-lesz a kenyér, ekkor a hozzád hasonlók le is fikáztak. A csok-nál megmondtam, hogy hamarosan 3X annyiba fognak kerülni az ingatlanok. Bejött? Be. Sorolhatnék a covidról is konteókat amik bejöttek. Szerintem a személyeskedésbe és a lenéző, lekezelő stílusba ne menjünk már bele, mert ebben nem vagyok partner. Már csak azért sem, mert nem ismersz, de ahogy megfigyeltem, mindenhol támadsz. Erre már írtam neked valamit...

Én nagyon jó családban nőttem fel, nagyon sok követendő pozitív példát láttam. A jelenlegi életemet is ez alapozta meg.

A "spórolásomnak" meg az ostoba agyamnak köszönhetően ma mindent meg tudok venni, amit csak szeretnék. Itt azért megjegyezném, hogy a vállalkozásom egyben a hobbim is, így szépen fejlődik. A telefonom csak egy Note 8T, az iphone közti különbséget hasznos dolgokra fordítottam. Figyelj, nem mondtam sosem hogy bárki hozzám hasonló legyen, mindenkinek van egy útja, én csak arra céloztam, hogy egyénileg, családilag, nemzetileg, politikailag, gazdaságilag mindennek van ára ami előre borítékolható. Ez nem konteó, csak logikus megfigyelés. A digitális pénz mitől is lenne az? 1000 érv szól mellette.

2023. jún. 2. 15:55
 60/116 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 59-es, a te saját értékrended és világnézeted szerint úgy élsz és úgy szaporodsz ahogy szeretnél, és ez teljesen rendben is van.

Veled az a probléma hogy te a saját világnézetedet látod ideálisnak és nem vagy képes megérteni vagy elfogadni a fiatalabb generáció világnézetét, akik ebbe a világba születtek bele és emiatt jobban át is látják azt.

És nevezed önzőnek aki nem akar soha gyereket vállani.

Ha mégis csinálnék gyereket, mert rámtört az anyai ösztön és megszületik a gyerek, akkor mi van? Ha se saját lakás, se biztos jövő, egy üveg baba étel meg nem is mondom mennyibe kerül.

Most akkor ki az önző?

Te hol élsz?

Egy ember felnevelése 18 éves koráig felér egy lakás vételárával.

Ha nincs rá elég hova szülsz?

Akkor inkább költök magamra ami marad, és néha elmegyek nyaralgatni, meg "szexelgetek".

Ezt sem értem hogy a szexelgetés hogy jön ide, anyagi helyzettől függetlenül az egészséges emberek szoktak egymással szexelgetni.

Egy elég csúnya szóval tudnálak jellemezni: OK BOOMER

2023. jún. 2. 17:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!