Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mostanában alap a huszonéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mostanában alap a huszonéves férfiaknál, hogy nem terveznek a gyerekvállalással?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz ismerkedni ìgy is, és én mindenképpen akarok gyereket. De valamiért ilyen helyeken mint Tinder, Badoo, az összes férfi, akivel matchelek, randizom abszolút nem tart ott 30 felé sem, hogy a gyerekvállalás, mint kérdés felmerüljön.

Én is 30 felé közeledek, nem úgy állok a dolgokhoz, mint egy tini, hogy 5-10 éves kapcsolatba lehet csak szülni meg házasságot tervezni.

Ehhez képest sok fèrfi a húszas évei végén nem vált még le a családról, nem tudják eldönteni, hogy akarnak-e még tanulni, van valamilyen állásuk, mert dolgozni kell, de ezek nem ilyen biztos pontok, mert az első a haverok, videójátékozás, edzés, beteg szülők ápolása stb.

Magyarországon eleve minden hatványozottan nehezebb; de én nem akarok, biológiailag sem éveket várni arra, mire egy férfinek benő ehhez a feje lágya.

A kedvencem "előbb egy kutyát szeretnék".

2023. jún. 2. 10:49
 71/116 anonim ***** válasza:
72%

Én 24 éves leszek, nő.

Anyagilag és sehogy sem férne bele a gyerek, de nem is szeretnék. Miért? Mert én a másikkal akarok törődni, nem egy síró kisbabával. Ráadásul nőként 0 jogod van dönteni arról az országban, hogyan akarsz szülni. Ha fogok is szülni valaha, biztosan nem itt. Vagy magán úton.

Szerintem sok férfi is így van vele, akik velem egykorúak. Élni akarnak, a párjukkal törődni. Nem mindenkinek az azonnali családalapítás a cél. Akkor mikor éljünk? 30+ évesen? Szerintem most kell élni, később amikor az ember már kiélte magát, akkor családot alapítani. De nyugodtan mehet a piros, ha rosszul gondolom.

Ráadásul az országban eléggé rossz a megélhetés, alap szintet is eléggé nehéz biztosítani, főleg ház vagy lakás nélkül. Így ilyen szinten sem tervezek otthonra. Párom sem az országban él, náluk is jobb a helyzet sajnos mint itt.. :)

2023. jún. 3. 13:51
 72/116 anonim ***** válasza:
27%

16. Nehéz volt általánosítani, igaz?

Nem csak puding nemzedék létezik. Amikor azt mondom valakinek hogy fát vagy szenet pakolok, az sokaknak nem lehet ismerős.

Én átlag színvonal alatt élek és nőttem fel, mégsem vagyok életképtelen. Miért? Mert egyedül kellett boldogulni. Nem kellene általánosítani, nem mindenki anyuci-apuci kisgyermeke, akinek ki van nyakba a segge és ezüst kanál van benne, azzal született.

Legtöbbjük csak örökli a pénzt, semmit nem tesz vagy tett érte. Szóval ez nem is az ő érdemük vagy hibájuk. A szülők nem tanítják meg őket viselkedni, élni.

Szerintem nem a mostani nemzedék puding, hanem az előző, amelyik elfelejtette hogyan kell egy gyermeket felnevelni. Tisztelet a kivételnek!

2023. jún. 3. 13:55
 73/116 anonim ***** válasza:
72%
71. Ugyanígy gondolom férfiként. 28F
2023. jún. 3. 13:57
 74/116 anonim ***** válasza:
48%

69. Egyet árulj már el nekem! Nő létedre hogy a fenébe nem találsz férfit? Komolya kérdésem, mert gyakorlatilag a komplett 21. század a nőkről szól, a nőkért van. Mindenhol férfi seregek pályáznak minden egyes nőre. Oké, nézem a másik oldalt!

Kizárólag az ismeretségi körömre támaszkodom, nem általánosítok. 30-40-es korosztály. A létező összes normális férfi ismerősöm egyedülálló vagy elvált. Normális, komoly emberek, nyitott világszemlélet, diplomások, valamit már letettek az asztalra. A panaszuk az, hogy hiába próbálkoznak élőben vagy a neten, appokon, észre sem veszik őket. Még egyszer mondom, normális komoly emberek, nincs káros szenvedély, nem pszichopaták, normális egzisztencia, annyi a probléma hogy nem kirívóan brutális a külsejük pozitív értelemben.

Ilyesmik, vicc de némelyik tényleg nagyon hasonlít ezekre.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Csak hogy tegyük tisztába a dolgokat, kb. az ilyen típusú férfiak láthatatlanok vagy zavaró tárgyak a nők szemében.

Én azért kérdezem tőled, hogy mi okoz neked nőként problémát hogy találj magadnak valakit? Mert a linkelt férfiakból nagyjából Dunát lehet rekeszteni. Azzal sem érvelhetsz, hogy ezek mind idióták, alkeszek, szédelgők, ugyanis mint mondtam az ismerősi körömben ezek normális és komoly emberek, normális értékrenddel. Nekem annyira fira, amikor a nők folyamatosan azzal jönnek hogy nincs férfi akivel érdemes lenne kezdeniük. Akkor gondolj bele a linkelt küldővel rendelkezők helyébe, hogy nekik még az sem adatik meg hogy valaki visszaírjon nekik.

Szóval várom a válaszod, mert tényleg nagyon érdekel!

2023. jún. 3. 19:44
 75/116 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem. Olyan érdekes ezt olvasni, hogy miért nem akarnak a fiatalok gyereket. Én meg mindenhol azt látom, hogy úgy szülnek, mintha kötelező lenne. Jómódú, többgyerekes fiatal családok mindenhol. Igaz, az ország egyik legfejlettebb régiójában éle, de én se azt a szar gazdasági helyzetet, se azt a nagy kapcsolati válságot nem látom, amiről itt is oldalakon át siránkoznak. Én ezt komolyan nem értem. Kérdező, te melyik régióban élsz?
2023. jún. 3. 20:41
 76/116 anonim ***** válasza:
0%

Annyira van ma Magyarországon sz*r élet, hogy családonként már 2-3 autó van.

A telefonok már nem tétel, a Meki és társai állandóan tömve. A fiatalok divatosan öltöznek. A konditermek tömve, a tápéálékkiegészítőket úgy veszik mintha ingyen lenne, prolik nyomják a tesztoszteron meg a növekedési hormon kúrákat több százezerért. Az összes vendéglátó hely, hotelek egész évben foglaltak. A Lipótinál átlag emberek úgy veszik a 500-800Ft-os péksütiket, mintha 50-80Ft-ba kerülnének. A bevásárlóhelyek ugyancsak pörögnek, egy átlag bevásárlókocsi termék értéke 30-40EFt.

Nem kellene már itt jó ellenzéki módra sírni, mert az a helyzet, hogy egyetlen réteg sem élt ilyen luxusban Magyarországon mint ma. Marhára igaz az a mondás, miszerint "A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el." Most a jó időknél tartunk.

2023. jún. 3. 21:50
 77/116 anonim ***** válasza:
88%

76. Hol van ez a luxus amiről beszélsz? Nekem nincs öröklött lakás, minek szüljek? Autom sincs, nekünk csak egy van, az is 21 éves. :)

Szóval te biztos azt látod, akik ezt megtehetik, én meg az embereket akik meggondolják mit vesznek és mennyit, mert nem fér minden bele.

2023. jún. 3. 22:01
 78/116 anonim ***** válasza:
33%

77. Menj ki az utcára, nézz szét mondjuk salgótarjánban, miskolcon, szegede, szekszárdon vagy bárhol. Nem uncsi még ez az örökös siránkozás, meg hogy élhetetlen az élet magyarországon? Én nagyon nem ezt látom. Aztán vedd már észre hogy a közlekedés 20%-a ételfutárokból áll. Arra is van pénz. Arról meg nem magyarország tehet, hogy egy rétegnek nulla a pénzügyi intelligenciája. Vagy amikor a 16 éves tini megveteti a 250EFt-os jordan cipőjét mert majd attól a hányás cipőtől lesz valaki? Meg is veszik neki.

Vagy gyere már ki egy strandra, sorokban állnak az emberek az 1800Ft-os lángosért. Ne kelljen már sorolnom...

2023. jún. 4. 08:08
 79/116 anonim ***** válasza:
78. Te biztos ilyen körökben mozogsz, de én nem ezt látom.
2023. jún. 4. 23:54
 80/116 anonim ***** válasza:
32%

Én meg vegyesen látom, de tény hogy bulikon úgy költik a szülők pénzét a tinik a többezer forintos piákra,mintha nem lenne holnap.

Amúgy a nők jelentős százaléka nem akar gyereket.

2023. jún. 5. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!