Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van más lány vagy akár fiú is...

Van más lány vagy akár fiú is , hogy 25-29, évesen nem érzi úgy, hogy készen állna a gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés

Sőt még kapcsolatot sem szeretne, hanem élne még , jól érzi magát egyedül.

Annyira rá erőltetik az emberekre a gyerekvállalást , főleg a nőkre. Csodálkoznak , hogy 25 évesen nem szeretnék gyereket.

2021. jún. 2. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Ki erőlteti a gyerekvállalást? 🤷‍♂️
2021. jún. 2. 09:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, sőt az is, hogyha soha nem akarsz. Senkinek semmi köze hozzá, hogy akarsz élni. Ne törődj vele, hogyha erőltetik, úgy élj, ahogy neked jó. Én sem szeretnék gyereket sem most, sem később, mert más dolgok fontosak nekem. De elfogadom, ha más meg szeretne, szerintem ennek kölcsönösnek kéne lennie.
2021. jún. 2. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Jelen. Bár kapcsolatban vagyok, nem is akármiben, házasságban, gyerek az majd egyszer... Ha lett rá pénz, ami még nem most lesz. A gyerek nagy pénzszipoly, amíg magunkra sincs elég, felelőtlenség gyereket vállalni. Az adókedvezmény és a családi pótlék pelenkára se elég.
2021. jún. 2. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 éves vagyok és egyáltalán nem akarok gyereket erre a világra. L
2021. jún. 2. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolat nekem fontos, szeretek szerelmes lenni, férjemmel együtt időt tölteni. De gyerekre én sem vágyom. Jól megvagyunk ketten, úgy érzem mindent fel borítana ami most jól működik.

26N

2021. jún. 4. 06:37
 6/9 anonim ***** válasza:

30 F vagyok

Sose akartam gyereket szerencsére nincs is.

Remélem nem is lesz.

Legtöbb ember,ismerősöm,haverom,barátaim,rokonaim azt mondják,hogy azért nem akarok mert önző vagyok.

Igazából nem tartom magam annak,de legyen.Önző vagyok szeretem magamra költeni a pénzt,utazgatni,étterembe menni,lakást felújítani.

2021. jún. 4. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekem az az álmom, hogy egyszer családom legyen, imádom a gyerekeket, és nagyon szeretnék majd 2-3 gyermek édesapaja lenni. Ettől függetlenül nagyon nem állok még készen rá, nem vagyok elég érett és stabil hozzá, szerintem 30-35 előtt nem is leszek az. Szerintem ez normális.
2021. jún. 4. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
24f
2021. jún. 4. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
A biológiai óra ketyeg. Ezért jó 30-40 között már biztos háttérrel és kapcsolattal rendelkezni.
2021. jún. 5. 04:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!