Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Férfiként meg lehet tanulni...

Férfiként meg lehet tanulni valóban boldogan élni egyedül?

Figyelt kérdés

Nekem nem kell "modern, erős nő". Tudom, hogy az önbecsülését,önértékelését és az elképzeléseit a férfiról a média és a feminizmus diktálja.

Őszintén szólva nem kell semmilyen, mert úgy gondolom, hogy ez a világ a feminizmus miatt visszafordíthatatlanul eltorzult. Érthetetlen számomra, hogy vannak akik ezt nem tudják/akarják észrevenni.

De mindegy is. A kérdés az, hogy hogyan lehet megtanulni tényleg boldogan élni egyedül, férfiként egy ilyen világban? Több, mint 8 éve vagyok egyedül és sokszor éreztem magam jól. Sokkal jobb, mint kapcsolatban lenni egy mai "nővel".. De a valódi belső boldogságot el lehet érni valahogy, elfogadva azt, hogy ennyi hazugság, minősítés és abszurd "női" viselkedés van körülöttünk?

tegnap 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Miért ne lehetne?

Ki vagy mi akadályoz meg benne?

Fel tudod vázolni magadnak, mi lenne az az abszolút lelki boldogság, amit keresel?

Ha nem, akkor mi honnan tudjuk, mire vágysz?

Ha igen, akkor azt is látod, mi áll az útjában.

Szóval mit vársz tőlünk?

Én nem tudlak boldoggá tenni, nem is akarlak. Nem az én dolgom.

tegnap 09:59
 2/4 anonim válasza:
82%

A teljesen idilli állapotot nekem sem sikerült elérni, de azokra az apró dolgokra koncentrálok, melyeket szívesen csinálok, ami örömöt okoz.

Így még mindig sokkal jobb, mint egy rossz kapcsolatban, fellélegeztem amikor annak vége lett.

tegnap 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Hibás a gondolkodásmódod. Mivel az ember társas lény, így társ nélkül soha nem lesz boldog.
tegnap 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Mi köze annak a feminizmushoz, hogy sok nő nem bír magával?
tegnap 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!