Mennyire megengedett Dubaiban férfiként ujjatlan pólóban (trikóban) járkálni? Egyedül utazok.
Figyelt kérdés
Sziasztok! A szállásom a Burj khalifától nagyjából 5-10 sétára lesz, a tengerpart gyalog fél órára. A partra szerintetek megengedett fürdőnadrágba illetve ujjatlanba lesétálni?
Előre is köszönöm a válaszokat!😊
24/F
aug. 15. 20:00
1/7 anonim válasza:
Utcán nem lehetsz úgy, de a tengerparton külföldiként tolerálható.
3/7 anonim válasza:
Ha most mész, akkor nem fogsz sehol mászkálni. Augusztusban az Emírségekben gyakorlatilag semennyi időt nem lehet az utcán tölteni, pár elég egy keményebb hőgutához. Ha utána nézés nélkül sikerült foglalnod, mert hát nyáron kell nyaralni, akkor sajnálom, de arra készülj, hogy légkondis plázákban fogod tölteni minden idődet.
4/7 anonim válasza:
Fürdőnadrágba ne menj csak a parton.Jobb lenne normál póló.
5/7 A kérdező kommentje:
Szeptember elején megyek, azt olvastam akkor már azért elviselhető. Mondjuk én bírom, egész nap a tűző napon dolgozok szóval hozzászoktam😊 köszönöm mindenkinek a választ!
aug. 16. 18:44
6/7 anonim válasza:
@5 Nem, nem lesz, augusztus és szeptember a legrosszabb hónapjai az évnek. Éjjel sem nagyon fogsz tudni strandolni. A víz 33-34 fok, hajnalban lesz 35-37 fok, 60-75% páratartalom felett, ami bőven 40 fok feletti hőérzetet jelent. Magyarországon ehhez nem lehet hozzászokni, hasonló sincs. Elég sokat járok munkaügyben az Emírségekbe, Kuvaitba, Katarba, Szaúd-Arábiába. Télen az egyik kedvenc régióm a világon, nyáron meg okádnom kell tőle. Keress beltéri programokat, kint maximum egy taxit fogsz tudni megvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!