Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mostanában alap a huszonéves férfiaknál, hogy nem terveznek a gyerekvállalással?
Nagyon nehéz ismerkedni ìgy is, és én mindenképpen akarok gyereket. De valamiért ilyen helyeken mint Tinder, Badoo, az összes férfi, akivel matchelek, randizom abszolút nem tart ott 30 felé sem, hogy a gyerekvállalás, mint kérdés felmerüljön.
Én is 30 felé közeledek, nem úgy állok a dolgokhoz, mint egy tini, hogy 5-10 éves kapcsolatba lehet csak szülni meg házasságot tervezni.
Ehhez képest sok fèrfi a húszas évei végén nem vált még le a családról, nem tudják eldönteni, hogy akarnak-e még tanulni, van valamilyen állásuk, mert dolgozni kell, de ezek nem ilyen biztos pontok, mert az első a haverok, videójátékozás, edzés, beteg szülők ápolása stb.
Magyarországon eleve minden hatványozottan nehezebb; de én nem akarok, biológiailag sem éveket várni arra, mire egy férfinek benő ehhez a feje lágya.
A kedvencem "előbb egy kutyát szeretnék".
110. Mi ez a Coelho-s marhaság? Az ember úgy is lehet szarul, hogy közben senki más helyében nem akar lenni. A maga helyében szeretne JÓL lenni. Persze Coelho ilyet el sem tudna képzelni, hogy adná így el a könyveit...
(Vagy akkor nem Coelho, tök mind1)
lizente, ez megint a sértett, frusztrált femcel woke-hullizmus :D
ha sokat mondogatod magadnak tán elhiszed, hogy képzelt valóságod igazi :D
de ha sokat mondogatod, attól valóra is válik? ez ilyen komoly ezoizé ciki? :D
#mámegröhöghogynevetéshelyettfemcelés van
ui: azért mert, nem nyallak fényesre, nem szidlak, ha kiröhögöm a hazugságokat, az se szidás, stb,stb.
ez múzsikáááá
a lényeg, hogy a lényeget nem kell érteni, mert akkor mehetne a magatokba és tükörbe nézés, és fel kéne adni a konstans szenvelgést, nyűglődést, áldozati pózt...
Én 30 körül szeretnék majd gyereket vállalni.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!