Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mostanában alap a huszonéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mostanában alap a huszonéves férfiaknál, hogy nem terveznek a gyerekvállalással?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz ismerkedni ìgy is, és én mindenképpen akarok gyereket. De valamiért ilyen helyeken mint Tinder, Badoo, az összes férfi, akivel matchelek, randizom abszolút nem tart ott 30 felé sem, hogy a gyerekvállalás, mint kérdés felmerüljön.

Én is 30 felé közeledek, nem úgy állok a dolgokhoz, mint egy tini, hogy 5-10 éves kapcsolatba lehet csak szülni meg házasságot tervezni.

Ehhez képest sok fèrfi a húszas évei végén nem vált még le a családról, nem tudják eldönteni, hogy akarnak-e még tanulni, van valamilyen állásuk, mert dolgozni kell, de ezek nem ilyen biztos pontok, mert az első a haverok, videójátékozás, edzés, beteg szülők ápolása stb.

Magyarországon eleve minden hatványozottan nehezebb; de én nem akarok, biológiailag sem éveket várni arra, mire egy férfinek benő ehhez a feje lágya.

A kedvencem "előbb egy kutyát szeretnék".

2023. jún. 2. 10:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 anonim ***** válasza:
0%

persze, hogy nem írtam relevánsat lizente femcente, mert nem tetszettek a kellemetlen tények, és mert kigúnyoltam az ostobaságotokat, hogy gagyit választotok, aztán felelősség vállalása helyett a férfiakat szidjátok :D

ilyenkor ez rögtön nem relváns, hazudozni, az releváns, woke-hullizmus, az reeleváns :D

#mégjobbankiröhög

2023. jún. 6. 11:34
 102/116 anonim ***** válasza:

101. Azért remélem jól szórakozol, ha már ilyen szar az életed hogy semmi értelmes választ nem tudsz magadnak megengedni.

Egy nyelvtankönyv sem ártana neked, de ez már csak hab a tortán . :)

2023. jún. 6. 11:54
 103/116 anonim ***** válasza:
100%

100. Ezzel csak az a baj, hogy nem tudod elfogadni hogy a mai generációban is bőven vannak hányatott sorsú fiatalok, mint én is.

Nekem előbb kellett felnőni mint másoknak. De sajnálom, hogy számodra csak a te korosztályod életre való.

Na pont az ilyen szemlélet miatt akarok innen menekülni...

"Csak azok a fránya fiatalok." Abba nem gondoltál bele, hogy ezt a generációt is felnevelte valaki? Vagy azok nem hibásak? 🙄

Igaz, a nevelés hiánya sokszor az, ami meghatározó..

2023. jún. 6. 11:57
 104/116 anonim ***** válasza:
76%

"Krumplileves? Ezzel is melléfogtál, mert inkább eszem azt, mint a mekis meg a többi élelmiszeipari hulladékot."

Ez egy metafora, nem szó szerint kell érteni. Tudod: "dugó van a városban..."

2023. jún. 6. 12:04
 105/116 anonim ***** válasza:
100%
103. El tudom fogadni, és az összes problémát a családok szándékos szétverésére vezetem vissza. Vannak normális fiatalok is, de a többség a viselkedése miatt ne várjon csodákra. Még egymást is nehezen viselik el.
2023. jún. 6. 12:25
 106/116 anonim ***** válasza:
46%

lizente, hát ez sem nyert, újabb bukott pszichológusa a gyakoris woke-hulláknak :D

az meg, hogy elütöttem pár betűt a röhögéstől, nem nyelvtankönyv, de honnan is tudhatná ezt az, aki sértésnek veszi, ha leírom, hogy egyre több nő nem akar gyereket, de mégis a férfiakra fogjátok, hogy csak ők nem akarnak, bezzeg a nők ;)

#röhögnimindigjó #nelégymegkeseredettfapinafiatalon

[link]

#röhögjvelemésénekelj

2023. jún. 7. 00:01
 107/116 anonim ***** válasza:
75%

106. Én semmit nem fogok a férfiakra, szimplán élni akarok.

Semmi rosszat nem írtam rájuk, nem tudom milyen adást nézel.. :(

:"(

2023. jún. 7. 00:04
 108/116 anonim ***** válasza:
100%
106. Gáz vagy. Csinálj valami hasznosat.
2023. jún. 7. 09:45
 109/116 anonim ***** válasza:
50%
beszóltál a lizentének? de csúnya vagy :D
2023. jún. 7. 15:01
 110/116 anonim ***** válasza:
50%

lizente mit jelent az élés? az éneklés is egyfajta élés, meg ha tudsz nevetni magadon, meg:

"onnan fogod tudni, hogy jól vagy, ha nem találsz senkit, akinek a helyében lennél,

és bármibe kerül, vagy akármi fáj, tudod, hogy élni lehet is nemcsak muszáj"

#nevesslizentemindenenteis

2023. jún. 7. 15:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!