Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mostanában alap a huszonéves férfiaknál, hogy nem terveznek a gyerekvállalással?
Nagyon nehéz ismerkedni ìgy is, és én mindenképpen akarok gyereket. De valamiért ilyen helyeken mint Tinder, Badoo, az összes férfi, akivel matchelek, randizom abszolút nem tart ott 30 felé sem, hogy a gyerekvállalás, mint kérdés felmerüljön.
Én is 30 felé közeledek, nem úgy állok a dolgokhoz, mint egy tini, hogy 5-10 éves kapcsolatba lehet csak szülni meg házasságot tervezni.
Ehhez képest sok fèrfi a húszas évei végén nem vált még le a családról, nem tudják eldönteni, hogy akarnak-e még tanulni, van valamilyen állásuk, mert dolgozni kell, de ezek nem ilyen biztos pontok, mert az első a haverok, videójátékozás, edzés, beteg szülők ápolása stb.
Magyarországon eleve minden hatványozottan nehezebb; de én nem akarok, biológiailag sem éveket várni arra, mire egy férfinek benő ehhez a feje lágya.
A kedvencem "előbb egy kutyát szeretnék".
"Ott volt bennem hogy mit fogok adni a családomnak meg a gyerekemnek"
Bennem ez nincs ott mert mire felnőne az a gyerek addigra szépen kiirtjuk egymást.
Nagyon nagy a baj az emberiséggel, ha kinyitnád a szemed akkor talán látnál belőle valamit.
Ezekben a percekben is zajlik a populáció totális elbutítása.
Nyáron meg már nem tudsz kimenni a napra mert 5 perc alatt leégsz, a rovarok száma drasztikusan megcsappant, alig vannak legyek is, amikor kicsi voltam a 2010-es évek előtt, hemzsegtek a rovarok a kertben, ma már ennek a töredékét nem látom.
Nem tudom hogy pontosan mi folyik ezen a bolygón de hogy ennek nem lesz jó vége azt már a 80-as években megjósolták.
Csak senki nem tesz semmit, mert a tápláléklánc csúcsán a gazdagok nem fogják lekapcsolni a füstölést mert akkor nem lenne bevétel, ezzel halálra is van ítélve a bolygó.
Nem érdemes ilyen világba utódot szülni, úgyis csak szenvedne...
63. Na! Na! Hmmmm, végre valaki! Amit írsz arra azt mondják hogy konteó, holott nem az. Jó az okfejtésed, valójában tényleg ez történik. Az összes élőlény két alap programmal bír, a faj és az önfenntartás. Az is tény hogy a fehér ember alkotta nyugati civilizáció nagy bajban van, csak ez még ködösítik, de minden gazdasági és háborús folyamat azért van hogy enyhítsék a dolgot.
62. Nem meghülyülnek hanem beérnek, van már tapasztalatuk, észre vesznek folyamatokat. Akkor van baj amikor az emberiség döntő többsége a kába mélyaltatásban éli le az életét. Nem kell konteózni, meg lehet nézni a korrekt adatokat hogy pl. amerikának mekkora az államadóssága. Aztán az senkinek nem tűnik fel hogy a hadseregére meg annyit költ mint a komplett világ együttesen? Tehát akkor ki birtokolja az amerikai hadsereget? Konteó? Ugyan már! Csak a tényeket kellene józan paraszti ésszel felfogni. Mintha te tartoznál a banknak 1.000.000.000 dollárral, de te fényűző pompával bugattival flangálnál, és egy premier ligás csapatot tartanál fenn. Ugye semmi feltűnő nincs benne. Aki megkérdőjelez az konteós. Nem akarok vitatkozni vagy megváltoztatni a hitedben nyugi!
#60: "Egy ember felnevelése 18 éves koráig felér egy lakás vételárával."
Pontosítanék: CSALÁDI HÁZ árával.
Engem speciel meg mindig nem erdekel, ki vallal vagy nem vallal gyereket. Mondom ezt ugy, hogy szeretnek egyet. Nem tartom onzonek azt, aki nem akar, semmi kozom mas ivarszervehez, nem vajkalok senki eleteben, nem nezem le a gyerekmenteseket.
Ellenben! Azt nem csipem, akik potyogtatnak 2-3-4-x gyereket a semmire, a nulla anyagi hatterre es a nulla parkapcsolatra. Es toluk a kutya nem kerdezi meg, mi a fsznak kellett a nyomorba es/vagy az elso szembejovotol gyereket vallalni. (Majd koldulnak a facebookon.) Mert mindenki odavan, hogy “ha egynek jut, jut a tobbinek is” meg “dehat olyan szepek a gyerekek, az ELET ERTELME, ANELKUL URES AZ ELET” Nem. Azt kellene megerteni, hogy nem mindenkinek az az eletcelja, hogy gyereket vallaljon. Arra mar ki sem terek, hogy potyogtatni az utolso zsakfaluban levo ciganyputri lakoi is tudnak, csak aztan az a nem mindegy, hogy lesz felnevelve az a gyerek. Mert sokkal nagyobb dicsoseg, ha embert tudsz faragni a gyerekedbol. Kinyomni barki ki tudja magabol, arra nem kell buszkenek lenni.
Talán jobb is,ha nem akarnak azonnal gyereket.Meg kell nézni hétvégén egy átlagos játszóteret,ahol apukák is vannak.Azt a tömény unalmat,fásultságot,amit fiatal férfiak arcáról le lehet olvasni...leírni sem lehet.Telefonnézegetés, max egy másik unott apukával pár szó beszélgetés, a gyerek pedig zavaró tényező, nem figyelnek rá. Ezek a férfiak még korai harmincasként is felnőtt testben levő gyerekek.Milyen apai tudatot,felelősséget lehet elvárni ezektől? Dugnak,igen,de de dugni a mezei egér is tud,bár az is gondoskodóbb,mint a mai fiatalok zöme.
Kár ezen felháborodni,mert ide vezetett a nagy "valósítsd meg magad" hullám,meg a szabatosság.
Viszont aki szeretne gyereket,azok nehéz helyzetben vannak,márpedig a lakás miatt,és amiatt ,hogy ilyenek a fizetések amilyenek.Lakás nincs,csak kihalás alapon,rengeteg az öreg és azoké az ingatlanok többsége.Ezt a kormány is elismerte.Hitelre venni ma már öngyilkosság.
A fizetések pedig olyanok,hogy gyerek mellett sok mindenről le kell mondani,márpedig a fiatalok nem nagyon szeretnek lemondani.Már 18 évesen azon keseregnek,hogy a "köcsög anyám nem a legújabb Ipod-oot vette"...kb itt van a kultúra és igényszint.
De hogy ne csak a férfiak legyenek a bajok okozói,meg kell nézni a sok kifestett,műveletlen és hisztis,szexmániás,piás csirke-csajt....Egy drogos buliban szétdugatni magát arra van esze soknak, mert ez a trend.
Aki azt írta,hogy ennek ára lesz,de keserű kamattal, annak nagyon igaza van - sajnos.
17. Osztom, amit mondasz.
A helyzet ennél drámaibb: nem csak a modell testű férfiak akarnak könnyű életet 60-ig, hanem nagyjából mindannyiunk, valljuk be.
Önerőből otthont teremteni, családot fenntartani nagyjából annyit jelent, hogy minden más célt, kényelmi szempontot, időtöltést, hobbit, stb. félretehetsz.
Nem is ez a baj - nagyjabol mindig így volt ez - hanem hogy itt egyesek azt hiszik, hogy majd pont egy tinderes (badoo, B+!) nővel támad kedvem életem döntését meghozni, akit még nem is ismerek, de már követelőzik és elvárásokat támaszt.
68, ha így állsz hozzá, akkor te sem mutatsz túl sok tiszteletet a nők felé, mint én "egy tinderes nő". Tudod elég fájdalmas döntés volt meghozni nekem a Tinderen és társain való próbálkozást, elhiheted, hogy nem jókedvemből csinálom, hanem mert az életben nem sikerült, bármilyen hihetetlen ahogy vannak férfiak, akiknek nem megy, úgy nők is járhatnak így. Az nem követelőzés, hogy nem akarok olyan pasival ismerkedni, aki egyáltalán nem tudja eldönteni, hogy akar-e valaha gyereket vagy sem. Vannak még olyanok, akik egyértelműen szeretnének egyszer valamikor. És ez független az anyagi/társadalmi helyzettől. Egy 28 éves barátnőm 27 éves férje otthagyta az egyetemet, recepciósként dolgozik, egy 1,5 szobás lakásban élnek boldog házzasságban és mindig is imádták a gyerekeket, most várják az első babájukat.
Ez az én döntésem, hogy nem szeretnék olyasvalakivel lenni, aki ezt a kérdést nem döntötte el még előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!