Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 31 éves férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 31 éves férfi nem használ social mediat és nem jár sehova munkán meg a bolton kívül akkor hogyan fog nőt kapni?

Figyelt kérdés
Munkahely kizárva nőszerzés szempontjából.
2023. máj. 6. 08:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/156 A kérdező kommentje:

Eddig nem válaszoltam az ilyen hülyeségeidre hiába vergődtél minden kérdésem alatt, de muszáj megkérdeznem, hogy neked ilyenkor valami tikk van az agyadban vagy miért érzel kényszert, hogy beírd ezt a baromságot minden kérdésem alá különböző módokon amit általában végig se olvasok, csak tovább görgetek.

Most kivételt tettem és válaszoltam rá mert kíváncsi vagyok, hogy agyi baj vagy csak viccesnek gondolod.

Mindenesetre felőlem írogathatod, nem zavar, tovább görgetek rajta és választ nem kapsz rá továbbra sem.

2023. máj. 6. 12:25
 62/156 anonim ***** válasza:
100%
Neked miért van kényszered arra, hogy kiírd a sokadik ilyen kérdésedet? Szó se róla, nagyon viccesek és a hozzászólók könnyen fel tudják húzni az átlagaikat, de haszna és értelme részedről az nincs.
2023. máj. 6. 12:27
 63/156 A kérdező kommentje:

Nem a kérdéseimhez van kötve, hogy lesz e nőm vagy sem. Ezt felfogod?

Nem is lehet egyenlő félként bánni egy nővel, hiszen egy férfi és egy nő nem egyenlő. A kutyáddal se bánsz egyenlő félként attól, hogy szereted és sok mindent megengedsz neki. De ez így is normális.

2023. máj. 6. 12:28
 64/156 A kérdező kommentje:

Na látod, ha vicces és még segítséget is kaptok így akkor örülj neki, hogy kiírom őket. Mindenkinek csak jó, hogy itt vagyok, nem véletlen a rajongás.

2023. máj. 6. 12:29
 65/156 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve, hogy a nőket kutyaként kezelnéd, hogy számodra egyenértékű a kettő, nem is csoda, hogy nem kellessz senkinek. Egy kutya is előbb rohanna ki az autók közé, mintsem te legyél a gazdája.

Részvétem édesanyádnak, ő volt az igazi kutya, hogy nem tudott értékes embert faragni belőled.

2023. máj. 6. 12:31
 66/156 A kérdező kommentje:

Nem kutyaként kezelem a nőket, csak példaként írtam, hogy jobban értsd a lényeget.

Szerintem értékesebb ember lettem mint te vagy sok válaszoló itt, mivel én sikeres lettem és nem csak abban áll a sikerem, hogy széttettem a lábam és felcsináltak aztán lett egy gyerekem vagy jóképűnek születtem aztán felcsináltam egy nőt.

Az érték nálam van, nem annál aki amúgy egy sikertelen senki csak szétteszi a lábát valakinek. Az ám a nagy érték..

2023. máj. 6. 12:38
 67/156 anonim ***** válasza:
100%

Mégis miből áll a te sikered? Van egy állítólag jól kereső munkád, de láthatóan nem tesz boldoggá. Magányos vagy, így pont a lényeg hiányzik az életedből. Ha holnap meghalnál, legfeljebb a főnököd hiányolna, de talán még ő se.

Ez nem siker.

2023. máj. 6. 12:41
 68/156 A kérdező kommentje:

Mert miből áll a te sikered? Hogy van egy férfi/nő az életedben? És? Ez nem siker.

A siker az nálam van.

Lehet neked klasszikus értelemben normálisabb az életed így, de sikeresebb én vagyok az biztos.

Elég sokan hiányolnának a munkában mivel kulcsfigura vagyok, egy aktatologatót, polctöltőt, takarítót, stb. mint téged nyilván nem mert felvesznek valakit a helyére gyorsan aztán kész, csak, hogy én nem a gyorsan és könnyen pótolható kategória vagyok.

2023. máj. 6. 12:45
 69/156 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a nők hibája, hogy nem teszik szét egy igénytelen elhanyagolt selejt fsznak, amikor az csak akarja. 👏🤣Véletlenül sem te tehetsz arról, hogy dagadt vagy. Anyád igazán elolvashatná egyszer, hogy milyen genetikai selejtes példányt sikerült anno kinyomnia. Érdekelne a reakciója.
2023. máj. 6. 12:46
 70/156 A kérdező kommentje:

Saját anyáddal foglalkozz innentől, ne az enyémmel.

Büszke rám a sikereim miatt. Büszke is lehet, mondjuk egy hozzádhasonló aktatologatóban/árufeltöltőben nem nagy büszkeség lehet, de azzal biztos dicsekedhetsz majd, hogy sikerült széttenned a lábad valakinek és kipottyantottál egy kölköt, nagy érdem, nagyon sok ész és találékonyság kellett hozzá biztosan.

2023. máj. 6. 12:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!