Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 31 éves férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 31 éves férfi nem használ social mediat és nem jár sehova munkán meg a bolton kívül akkor hogyan fog nőt kapni?

Figyelt kérdés
Munkahely kizárva nőszerzés szempontjából.
2023. máj. 6. 08:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/156 anonim ***** válasza:
100%

#17! Erre gondoltam az önismeretnél. Már milliószor leírtuk neked, a külsődnél nagyobb bajok is vannak veled, az csak a te tévhited, hogy azért nem kellesz.

Nézzük például észbeli képességeidet.

A fenti tévhited alapján könnyen kilogikázhattad volna, hogy sehogy. De te inkább megkérdezed minden nap, mert egyedül nem sikerül levonni ezt a pofonegyszerű következtetést. Aztán egyöntetűen válaszolnak neked százan, de akkor se fogod fel, másnap újra megkérdezed. Ez szerinted mekkora IQ-t feltételez?

2023. máj. 6. 09:40
 22/156 anonim ***** válasza:
100%

"sose fog szaporodni. "

Ez nem egészen igaz sajnos megeshet, hogy egy prostinal kiszakad a gumi neki.

2023. máj. 6. 09:40
 23/156 anonim ***** válasza:
80%

19

Ez a cicafiú karakter, ami ma aztán megy, de annyira se tartós, mint a durcinyuszi a reklámban:DDD

2023. máj. 6. 09:41
 24/156 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért nem mész prostizni. Többször kifejtetted, hogy szerelmes lenni nem akarsz, gyereket nem akarsz, nem érdekel, hogy a másiknak milyen a szex, idézlek:"és kit érdekel, hogy élvezi e? " Legyen szép meg dugható, játsza el, hogy jó neki, ennyi az elvárásod.

Akkor meg minek? Minek hajszolod a barátnőt? Gyakorlatilag állandó prostit szeretnél, hát fizess meg egyet. Menj ugyanahhoz pár naponta mintha együtt lennél vele és pár naponta taliznátok és kész. Az a baj, hogy barátnőről fantáziálsz itt, de mikor kifejted mit szeretnél pontosan egy kapcsolattól, akkor kiderül, hogy nem barátnőt keresel, hanem valakit, aki némi jólétért cserébe eljátsza, hogy szeret veled lenni. Ezt nem barátnőnek, társnak hívják. Ezért nem jön össze.

2023. máj. 6. 09:46
 25/156 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet valakinek annyira szürke és monoton élete, hogy a munkáján kívül gyakorlatilag nem létezik? Semmi szociális élet? Semmi utazás? Semmi programozás? Semmi hobbi?

Az egyik legnagyobb intőjel egy férfiban.

2023. máj. 6. 09:47
 26/156 anonim ***** válasza:
100%
Van kifpgas bőven h miért nem sportolsz.
2023. máj. 6. 09:48
 27/156 A kérdező kommentje:

FYI én költhetnék 10x többet mint te, az általad említett dolgokra, csak nem érdekelnek.

110 kilós meg sose voltam és nem is leszek. Ha az elköltött pénzen múlna a partnertalálás ahogy te hívod, akkor eléggé csúnyán lemaradnál tőlem.

Az meg, hogy találsz ilyen-olyan nőket, akikkel én szóba se állnék az nem érdem.

Ha kapok nőt akkor sem akarnék gyereket. Csak idegesítenek, illetve egy szép nő testét is megviseli a szülés.

2023. máj. 6. 09:48
 28/156 anonim ***** válasza:
91%
Shrek fogadd el, hogy bőven elég lesz egy sugar baby. Ha elég profit fogsz még azt is elhiteti, hogy nem a pénzért van veled.
2023. máj. 6. 09:53
 29/156 A kérdező kommentje:

Ez nem tévhit, ez a valóság. Ha jóképűnek és 185 cm magasnak születek akkor naponta cserélgethetném a nőket bármely személyiségem is használnám, mert onnantól az nem számít.

A világ előrébb tartana ha olyan férfiak szaporodnának mint én akik ilyen intelligenciával és ilyen sikerekkel vannak megáldva. Nem az a lényeg, hogy egy jóképű kukás szaporodjon aztán a gyereke se vigye semmire meg nyomorogjanak pénz nélkül és csak az államon csüggeszkedjenek.

De én ahogy már írtam korábban nem is akarnék gyereket.

Jártam régen sokat prostikhoz, de már meguntam, nem erre vágyom. Ott azért más a helyzet mint egy saját nőnél. Na meg azért akkor nem csak szex van , hanem kiszolgál más fronton is, főz néha kaját, kedveskedik nekem ezzel-azzal, ellehet vele menni nyaralni meg ide-oda. Több mint egy prosti sokkal.

Az utazásokhoz, egyéb programokhoz is kellene a nő, egyedül nem akarok.

2023. máj. 6. 09:55
 30/156 A kérdező kommentje:

Sajnos ahhoz a profi szinthez milliárdos bevétel kell amivel nem rendelkezem.

2023. máj. 6. 09:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!