Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 31 éves férfi nem használ social mediat és nem jár sehova munkán meg a bolton kívül akkor hogyan fog nőt kapni?
Nem feltétlenül kell párkapcsolat ahhoz, hogy utazni, programozni járj (de láthatóan neked se családod, se barátaid nincsenek), könnyen lehet, hogy egy ilyen alkalommal megismerkednél egy számodra szimpatikus és vonzó nővel, no mindegy.
Egy korábbi hozzászólásodra reagálnék, amiben azt írtad hogy ajándékot lehet kapni, akkor nőt miért nem?. Nos, egy ajándékot egy másik személy ad neki, aki fontosnak tart és szeretne kedveskedni. Milyen másik ember adna neked egy nőt? Amennyiben nem emberkereskedelemről van szó, teljesen értelmetlen ez a hasonlat (és még ők is pénzért veszik az embert).
Már leírtam korábban a barátokkal kapcsolatos dolgot, régebben voltak, de pár éve már leépítettem őket mivel mindegyik elkezdte hordani a barátnőjét a közös estékre és iszonyatosan idegesítettek.
A nő adja oda saját magát.
Nem vagyok se buta, se primitív, lúzer meg pláne nem. Szeretnél te annyira lúzer lenni anyagilag meg munkaügyileg mint én.
#29! Tudom, amit te mondasz, az úgy is van. Az nem számít, hogy a tények mást mutatnak és maguk az érintettek (nők) se úgy gondolják.
Tehát akkor még egyszer a kérdés: Nem kellesz a nőknek, mert nem születtél jóképűnek. Mi következik ebből? Nem fogsz nőt "kapni". Milyen változást vársz attól, hogy naponta megkérdezed?
Nem kérdezem meg naponta, legutóbbi kérdésemet is 1 hete szombaton írtam ki.
Nem éppen normális férfiaknak adják oda magukat hanem annak aki jól néz ki, mindegy ha patkánybelsejű is.
Ez nem teljesen igaz. Illetve ez is mindegy lenne ha jóképű lennék.
Viszont átlagfeletti sikeres karriert tudok felmutatni amit a legtöbb férfi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!