Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 31 éves férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 31 éves férfi nem használ social mediat és nem jár sehova munkán meg a bolton kívül akkor hogyan fog nőt kapni?

Figyelt kérdés
Munkahely kizárva nőszerzés szempontjából.
2023. máj. 6. 08:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/156 anonim ***** válasza:
100%

"csak, hogy én nem a gyorsan és könnyen pótolható kategória vagyok."

Igen, ilyen idiótát tényleg nem egyszerű találni.

2023. máj. 6. 12:51
 72/156 anonim ***** válasza:
100%

Arra is ilyen büszke lenne, hogy nőként alantas kategóriába helyezted az összes nővel együtt? Ha igen, akkor nem csodálom, hogy olyan lettél amilyen. Az egész család selejt.

2023. máj. 6. 12:53
 73/156 anonim ***** válasza:
91%

Nem terveztem leírni, de a kedvedért megteszem:

~ Vannak tanulmányi eredményeim, az Università degli Studi di Firenze-n diplomáztam le művészettörténetől és régészetből, előbbiből pedig mesterdiplomát szereztem az University of St Andrews-nál, valamint négy nyelven (angol, olasz, spanyol, izlandi) beszélek folyékonyan.

~ Vannak szakmabeli sikereim, jelenleg a borghese-i múzeumban dolgozok, de korábban több fontosabb ásatásom is részt vettem, többek között Egyiptomban, Görögországban és Izlandon.

~ Vannak szociális sikereim, egy boldog párkapcsolatom, egy szerető családom és fantasztikus barátaim.

~ Vannak hobbijaim, amikben hol szintén vannak sikereim (írás, fényképezés), hol egyszerűen élvezem őket csinálni (lovaglás, túrázás).

Jobb lett neked, hogy most már ilyen kis érdekességeket is tudsz rólam? :D Amilyen előítéletes vagy, biztos vagyok benne, hogy találsz rá okot, hogy miért értéktelenek a fentiek, hiszen én csak egy nő vagyok, mit tudhatok?

2023. máj. 6. 12:54
 74/156 A kérdező kommentje:

A tied lehet az, azért is beszélsz így egy anyáról és a családról. Nem kaptál megfelelő nevelést, vagy ütöttek vertek és ezért másnál próbálod kiélni ezt.

Az anyámat nem nőként, hanem anyaként kezelem.

Büfészak, irreleváns.

Nekem ennél kicsit komolyabb sikereim vannak szakmai szinten, továbbra is, nem egy szinten mozgunk.

Párkapcsolat továbbra sem siker kérdése. A család szintén nem, illetve nekem is van szerető családom.

Nekem meg a sörözés és az internetezés a hobbim, és? Írni meg én is írok itt ahogy láthatod, elég sokat. Ennyit erről.

Ha azt írtad volna le mondjuk, hogy valamilyen mérnökként végeztél és most a németországi Audi-nál lennél fejlesztésben egy vezető mérnök, akkor még azt mondanám, hogy valamit elértél. De elvégezni egy büfészakot aztán a múzeumban bohóckodni meg régészkedni, ez nem karrier hanem bohóckodás.

2023. máj. 6. 13:00
 75/156 anonim ***** válasza:
100%
A nők többsége anya is, tehát akkor hogy is van ez? Vagy csak a te anyád a kivétel a degradáló véleményed alól?
2023. máj. 6. 13:04
 76/156 A kérdező kommentje:

Nekem az anyám az anyám. Ennyi. Más nő, hogy anya az nem érdekel, attól ő még nekem nő lesz, nem az anyám. Abból csak egy van.

2023. máj. 6. 13:06
 77/156 anonim ***** válasza:
100%

Hiába írod, hogy nem egy szinten vagyunk (amúgy se lennénk, lévén hogy teljesen más dolgokkal foglalkozunk és még csak nem is ugyanabban az országban élünk), kettőnk közül nem én panaszkodok egy anonim oldalon, amiért az életemben vagy egy nagy hiányosság.

Írás alatt én könyvekre és tanulmányokra gondoltam, de nagyon aranyos próbálkozás volt és elismerem, ahhoz képest, hogy alkoholista vagy, hiszen láthatóan a sörözés okoz egyedül örömet, egész jó a fogalmazásod.

Egyáltalán nem lep meg, hogy számodra a kultúrával és a történelemmel foglalkozni csak "bohóckodás", már bőven kiderült, hogy nem vagy egy művelt ember. Nyilván vannak az enyémnél sokkal fontosabb és sokkal nehezebb szakmák (például az egészségügyben dolgozni), de boldoggá és sikeressé (hadd tegyem hozzá, a siker más embereknek más jelent) tesz, így nem látok vele problémát, ahogyan a környezetemben más sem.

Úgyse fogsz válaszolni, de azért megkérdezem: mivel foglalkozol és mit nevezel a legnagyobb szakmai érdemednek?

2023. máj. 6. 13:07
 78/156 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem ennél kicsit komolyabb sikereim vannak szakmai szinten, továbbra is, nem egy szinten mozgunk."

Képzelem azt a "nagy sikert". Pár ugyanolyan lúzer hajkurászàsa a soron, mint te. Pff...te aztán tudsz valamit. 🤭Én nem dőlök be a hazugságaidnak. Te is azt írsz ide, amit csak akarsz, hogy jobb fényben tüntesd fel magad. De bizonyíték sosem volt és nem is lesz rá, hogy nem hazudsz.

2023. máj. 6. 13:08
 79/156 anonim ***** válasza:
100%
Oszt' pszichiáter látott-e már gorilla? Lusta, kövér, beképzelt, igénytelen, trehány, önző disznó vagy, akinek csak annyira tellik, hogy hetente telesírja a gyakorit. Mentálisan teljesen beteg vagy.
2023. máj. 6. 13:12
 80/156 anonim ***** válasza:
100%
A règèszet büfèszak lenne?
2023. máj. 6. 13:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!