Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 31 éves férfi nem használ social mediat és nem jár sehova munkán meg a bolton kívül akkor hogyan fog nőt kapni?
Ki mondta, hogy nem az? Saját magam írtam le, onnan tudod te is.
Ez független attól, hogy sikeres vagyok és ha akarnék mehetnék programokra meg akárhova. De ehhez egy megfelelő nő kell először.
Miből látná, hogy gyűlölködő vagyok? Nem mutatok ilyet egy nő előtt.
Csúnya se vagyok, csak átlagos.
És ő mit tud nyújtani a kapcsolatban a testén meg a 200 ezres fizetésén kívül?
Tehát ha hetente kiírod ide a nyűgödet, akkor majd lesz valami változás szerinted?
Nem lesz. Igénytelen, elhanyagolt vagy testi és lelki téren is. Egy selejtes példány. Ez nem fog soha kelleni senkinek sem.
Erről csak a nők tehetnek.
Minden szavadból süt, hogy megveted a nőket és utálod a sikeres férfiakat; ez nem olyasmi, amit el tudsz rejteni egy partner elől, hiszen láthatóan az egész életed ekörül forog.
Hűha, te jós vagy, hogy ismeretlenül is tudod valaki fizetését? :O Vagy csak alapból szexista vagy és abból indulsz ki, hogy egy nőnek nem lehet jó fizetése?
Már szerintem leírtam, hogy igen megvetem őket. De attól még egy megfelelő nőt eltudok képzelni magam mellé.
Attól, hogy a konyhapultra nem engeded fel a macskát attól még szeretheted azt.
Sima logika, a legtöbb nő alapszintű munkákat tud csak végezni és kevés a keresetük. Vannak kivételek mielőtt ezzel jössz, de ez a helyzet. Ezért is van a vergődés a fizetéskülönbségek miatt, női kvóták, stb. meg a mesterséges felemelésük.
Mert messziről rád van írva az, hogy milyen szerencsétlen vagy. Ezt a pizzás lány esete is 100%ban igazolta.
És lehet, hogy meg lep téged de az emberek értéket nem csak pénzben meg külsőben lehet mérni.
Személyiségben is lehet és lássuk be te ebben egy nagy NULLA vagy a válszaidből már számtalanszor kiderült milyen undorító is a belsőd valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!