Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 31 éves férfi nem használ social mediat és nem jár sehova munkán meg a bolton kívül akkor hogyan fog nőt kapni?
Nem gyárban dolgozom, soron meg pláne nem.
Arra sincs bizonyíték, hogy "dagadt" vagyok meg alkesz, még is meggyőződésből írjátok. A negatív tulajdonság biztosan igaz, a pozitív meg tuti csak kitaláció ugyebár?
Hétvégén írok csak ide 90%-ban, nem hinném, hogy ez nagy dolog. Ti is itt vagytok, sőt nem csak nekem hanem máshova is válaszoltok. Sokkal több időt töltötök itt mint én. Akkor hol van ezzel a baj?
Igen, mert szerinted mi?
Tietek biztosan.
A téma mindig más kicsit, csak ti ugyanabba az irányba viszitek el egyből.
#63! Úgy látom, nem fogod fel még mindig. Még egyszer: Mi a kérdéseid célja? Miért írod ki kényszeresen? Mit vársz a kiírásától?
A nők csak külsőben mérik a férfiakat, esélyt sem adnak ha nem megfelelő a külső. Hiába hazudják, hogy fontos a belső, stb..
Válaszokat. Te miért szoktál kérdést feltenni? Gondolom, hogy választ kapj rá.
Az a baj, lehet neked bármid, ki nem szarja le, de agyban deffektes vagy nem kicsit. Ezerszer kiírtad már, csak máshogy kérdezve.
Pénzben méred a boldogságot, gratulálok.
Üdv egy 28 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!