Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 31 éves férfi nem használ social mediat és nem jár sehova munkán meg a bolton kívül akkor hogyan fog nőt kapni?
"Apámnak pl. kockas volt a hasa már 18 èvesen"
Kockás hashoz semmi nem kell, csak alacsony testzsírszázalék. Az, hogy egy vékony férfinek kockás a hasa az semmit nem jelent.
Nagyon minimális sport kell hozzá, hogy egy cingár férfinek kockás legyen a hasa.
Ez olyan minthogy fehérek az ember fogai ha nincsenek bekenve sárral ami takarná a fehérséget..
Akkor sportoljál minimálisat és tapadni fognak rád a nők 🤣
Ja, nem.
Nehéz a felfogóképességed? Leírtam, hogy akkor látszik ez ha valaki gebe.
"Szerintem meg eléggé látszana ha összehasonlítanánk a vagyonunkat és a beosztásunkat."
Baszhatod, ha sötét vagy mint az éjszaka. És továbbra sincs nőd. 🤷♀️
Vácon szerintem van ügyfél fogadás a pszichiátrián. Jelentkezz, mert totál beleőrültél, hogy a büdös farkad nem tudod hová dugni.
Nem vagyok sötét, sokkal okosabb vagyok nálad.
A farkam meg 1 órán belül tudnám hova dugni ha akarnám, szimplán tárcsáznék és mennék egy prostihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!