Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 31 éves férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 31 éves férfi nem használ social mediat és nem jár sehova munkán meg a bolton kívül akkor hogyan fog nőt kapni?

Figyelt kérdés
Munkahely kizárva nőszerzés szempontjából.
2023. máj. 6. 08:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/156 anonim ***** válasza:
100%
A nő kapás, a nem születtél jóképűnek, "jó belsőértékeid vannak", csinos nő kellene, minden nyígásodban ott vannak. Tehát ugyanaz a téma mindig. Akkor miről is beszélünk? Attól, hogy variációk vannak, de a lényeg mindig ugyanez. Tehát nem válaszolók visznek el semmit semmilyen irànyban nagyon ókos, sori lúzereket rendező főnök.
2023. máj. 6. 13:57
 92/156 anonim ***** válasza:
100%

#87! Csak én fel is fogom a válaszokat. Te már többezer választ kaptál rá, de még így se sikerült felfognod.

Büfészak?🤣 Azt se tudod, hol vannak azok a városok, amiről az a válaszoló írt. Neked a legnagyobb sikered, hogy sikerült elvégezned a 8 általánost. 10 év alatt 😂

2023. máj. 6. 13:59
 93/156 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem fogom leírni, se képet feltölteni. Nem vagyok hülye.

De egyébként már korábbi kérdésekben körvonalaztam a munkámat.

"ókos" , szerintem itt a sori lúzer te vagy. Én nem soron dolgozókat irányítok, hanem komolyabb embereket.

Szerintem jobban tudom mint te.

2023. máj. 6. 14:05
 94/156 anonim ***** válasza:
100%

"Neked a legnagyobb sikered, hogy sikerült elvégezned a 8 általánost. 10 év alatt 😂

Igen. Ezért csak a sori szerencsétlen melósok ugráltatàsáig jutott. És erre gondolja, hogy ő pótolhatatlan. Pedig minden sarkon akad ilyen megalomániàs alja idióta.

2023. máj. 6. 14:05
 95/156 anonim ***** válasza:
100%
Szórakoztató, hogy nem vagy hajlandó leírni az állítólag munkádat és az állítólagos sikereidet, holott te hozod fel őket állandóan érdemként. A másik használó legalább leírta, ezzel már többet ér a szava, mint a tied.
2023. máj. 6. 14:06
 96/156 anonim ***** válasza:
100%

Számodra lehet elég komolyak. 🤣

Egyébként komolyabb embereket biztosan nem ilyen lúzer, hülye idióta irányít.

2023. máj. 6. 14:08
 97/156 A kérdező kommentje:

Azért jössz az általánossal mert esetleg küszködtél ott? Miért gondolod, hogy bárkinek nehézséget okozna elvégezni azt? Főleg olyan írásképpel és fogalmazással mint az enyém? Nagyon gyenge vagy cicám.

Már másik kérdés alatt korábban körvonalaztam, többször nem írom le. Pláne nem úgy ahogy a másik válaszoló. Nyilván egy utolsó senkiként egy külföldi múzeumban könnyen leírhatja.

Ez a gond cicám, se lúzer se hülye idióta nem vagyok. Mérföldekkel előtted járok.

2023. máj. 6. 14:13
 98/156 anonim ***** válasza:
100%

"Mérföldekkel előtted járok."

Mindenesetre ez nem látszik. 🤭

2023. máj. 6. 14:15
 99/156 A kérdező kommentje:

Szerintem meg eléggé látszana ha összehasonlítanánk a vagyonunkat és a beosztásunkat.

2023. máj. 6. 14:17
 100/156 anonim ***** válasza:
100%

Jó tudni, hogy a restaurátori osztály vezetőjeként "utolsó senki" vagyok a Borghese-nél. :D Bár láthatóan neked semmit nem jelent ez, szóval úgyse fogod megérteni ennek a munkának a szerepét és jelentőségét.

Ha egyszer Rómában jársz, esküszöm veszek neked egy belépőjegyet, hogy magadnak is megnézd a helyet.

2023. máj. 6. 14:26
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!