Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 31 éves férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 31 éves férfi nem használ social mediat és nem jár sehova munkán meg a bolton kívül akkor hogyan fog nőt kapni?

Figyelt kérdés
Munkahely kizárva nőszerzés szempontjából.
2023. máj. 6. 08:53
 131/156 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha milliárdos lennél akkor se tudna elviselni senki.

Shrek te a létező legrosszabb incelen is túl teszel, ugyanazt kérdezgeted hónapok óta, a nő számodra csak üritésre és ingyen cselédnek kellene. Szörnyeteg vagy kivül belül, neked a prostizás való.

2023. máj. 6. 17:30
 132/156 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak azért mutasd meg ezeket a kérdéseid és a valaszaid...akkor is büszke Rád akkor komoly gondok vannak.

Meg megint jösz a beosztásoddal meg a fizetéseddel...sokra mész vele. Egy unalmas lusta ember vagy.

2023. máj. 6. 17:40
 133/156 anonim ***** válasza:
100%

Ui:

[link]

2023. máj. 6. 17:41
 134/156 anonim ***** válasza:
100%

Tessék! Tökéletes példa Ő is hogy lehetetlen nincs csak lusta kifogásokat kereső ember.

[link]

2023. máj. 6. 17:52
 135/156 anonim ***** válasza:
100%

#130! Van olyan nőd vagy nincs? Na, ugye. A tények magukért beszélnek, akkor is, ha a segged vered a földhöz és naponta ideböfögöd a f@szságaidat.

2023. máj. 6. 17:59
 136/156 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a lényeg.

Nem születtem jóképűnek és 185 cm magasnak, így nyilván nincs. Ezen nőknek nem számít semmi csak ezek.

2023. máj. 6. 18:01
 137/156 anonim ***** válasza:
100%

Na megnèztem akiket ìrtál, ezek között kèt jó nő van, a többi átlagos.

Sportolj, ne legyèl ennyire nagykèpű, ès akkor talán összejön valaki.

2023. máj. 6. 18:03
 138/156 anonim ***** válasza:
100%

De nem érted, hogy nem az a lényeg, hogy miért nincs? Az a lényeg, hogy továbbra se lesz, akárhány kérdést írsz ki. Ne legyél mar ennyire fogyatékos!🤦🏽‍♀️

2023. máj. 6. 18:04
 139/156 anonim ***** válasza:
88%
Ez a bizonyos 31 éves kan bizony sehogy. Neked csak 1-sel kezdődik a személyiszámod, de sosem voltál és nem is leszel férfi. Maximum egy hormongőzös, eszement bakkecske. Valamely ólban próbálkozz nőstényekkel. Az a te tereped. Ott lehet lesz egy körre esélyed. Szívesen.
2023. máj. 6. 19:05
 140/156 anonim ***** válasza:
10%

Amit a 122 linkelt nőt, nekem ő már tökéletes lenne kb., de fele ilyen szép nők se adnak esélyt... pedig nem vagyok annyira csúnya én sem, nem értem...

Egyébként a social media unalmas, azok posztolnak oda igazán, akiknek vagy az a munkájuk, vagy felvágni akarnak.

Kérdésre is válaszolva, elvileg mindenre van esély, szóval bárhol rád találhat a nő.

Gyakorlatilag árnyaltabb a kép, mert ugye neked kell kezdeményezni, és ha szarrá aláznak 300-an, akkor is azt mondják, menj tovább és csináld mert férfi vagy... mintha nekünk nem lenne se lelkünk, se érzéseink.

A kedvencem mikor régen ismertem pár csajt, és mindegyik azt tanácsolta, menjek gyúrni. Amit utálok egyébként, és unom is. Régebben próbáltam.

Ők kb. soha nem jártak életükbe edzőterembe, de nekem csak ezt mondták hogy milyen fontos, hogy ezt csináljam. Nekik volt nagyon sok kapcsolatuk már előtte is, mindenféle.

Nekem férfiként szinte semmi nem jött össze...

Tehát összegezve, ha nő vagy, minden is az öledbe hullik, mert annak születtél.

Ha férfi vagy, mindenért küzdj és szenvedj 5-10 évet, és akkor talán szóba állnak a nők veled.

A mai nők elvárásai teljesíthetetlenek, kivéve ha jóképűnek, jó genetikával születsz, jó családi háttérrel, és sok pénzzel.

Nem értem, miért nem lehet esélyt adni másoknak... de nem is baj, sírjanak csak tovább a nők, hogy jajj megcsaltak,elhagytak, nem akarnak gyereket a férfiak stb., meg kifutottak az időből, miért nincsenek normális férfiak akik megbecsülnék őket... mert vannak, csak őket meg a nők nem becsülik meg, észre sem veszik, mert ugye nem jóképűnek született...

2023. máj. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!