Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem illik a nőket ugródeszkaként használni, ha viszont nem éri be bármilyen nővel, nem használ senkit se ugródeszkaként, sokat keresi a megfelelőt és emiatt tapasztalatlan marad az már ciki, most akkor hogy is van ez?
Az nem az én problémám. Akinek nincs tapasztalata, legyen olyannal, akinek szinten nincs. Nekem már tapasztalattal a hátam mögött nem kene tapasztalatlan, ennyi idősen már senkit nem akarok se nevelni se tanítani.
24N
önmagában nem ciki, de azért ne úgy állj hozzá, hogy csak akkor hívsz bárkit randira, ha hátralevő életed tökéletes párját látod benne. ugyanis pont erre való az ismerkedés.
egyébként szerintem egy kicsit túl van dimenzionálva a tapasztalatlanság, leginkább azért, mert sok ember (különösen fiatal korban) nincs a topon olyan készségek terén, amivel eleve többé-kevésbé helyes képet tudnának kialakítani a dolgok működéséről, és ezért kell a saját bőrükön megtapasztalniuk. nekem kifejezetten későn lett az első kapcsolatom, de nem sok váratlan dolog ért, és az akkori barátnőm sem akarta elhinni (amikor egy-két hónap után elmondtam neki), hogy tényleg ő nekem az első.
3 vagyok
Miért lennék idióta pics@?
Mindenkinek joga van olyan elvárásokat támasztani a pár választásban, amilyet szeretne.
Köszönöm, de teljesen jól megvagyok a párommal, akinek bár nem én vagyok az első, sem a második, de sokkal jobbá megbecsul és tisztel, mint azok, akiknek én voltam az első párja. Köszönöm a jó kívánságot, nem tudom, hallottad-e a mondást, de ha valakit atkozol, az rad száll vissza. Úgyhogy csak olyat kívánj másnak, ami neked is jól jönne 🥳
4-es vagyok. olvasd el még egyszer, mit írtam: a tapasztalat kevéssé számít, HA megvannak azok az emberi-érzelmi készségeid, amik révén tapasztalatok híján is nagyjából reális képet tudsz alkotni a párkapcsolatok és az emberek működéséről.
ez után a hozzászólásod után úgy tűnik, neked ezek nincsenek meg. szóval a hozzád hasonlók számára marad a tapasztalat. hogy összejön az első barátnő, aztán jól ott is hagy néhány héttel később, mert nem tudtál ember maradni az első nézeteltérésetek során, és fasisztától kezdve szellemi fogyatékosig mindennek elhordtad őt (miközben még a másikon kéred számon az empátiát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!