Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem illik a nőket ugródeszkaké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem illik a nőket ugródeszkaként használni, ha viszont nem éri be bármilyen nővel, nem használ senkit se ugródeszkaként, sokat keresi a megfelelőt és emiatt tapasztalatlan marad az már ciki, most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Pont ezért nem adnék már esélyt kapcsolatban tapasztalatlan férfinak. Egyszer esett meg, fel év után jól le is lépett, amikor meg hoztam az önbizalmat, persze az én időmet meg rabolta…
2022. okt. 27. 21:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem értetted meg a kérdésem lényegét. Van aki azért marad tapasztalatlan, mert nem használt ki senkit, hanem kereste az igazit.
2022. okt. 27. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Az nem az én problémám. Akinek nincs tapasztalata, legyen olyannal, akinek szinten nincs. Nekem már tapasztalattal a hátam mögött nem kene tapasztalatlan, ennyi idősen már senkit nem akarok se nevelni se tanítani.

24N

2022. okt. 27. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

önmagában nem ciki, de azért ne úgy állj hozzá, hogy csak akkor hívsz bárkit randira, ha hátralevő életed tökéletes párját látod benne. ugyanis pont erre való az ismerkedés.

egyébként szerintem egy kicsit túl van dimenzionálva a tapasztalatlanság, leginkább azért, mert sok ember (különösen fiatal korban) nincs a topon olyan készségek terén, amivel eleve többé-kevésbé helyes képet tudnának kialakítani a dolgok működéséről, és ezért kell a saját bőrükön megtapasztalniuk. nekem kifejezetten későn lett az első kapcsolatom, de nem sok váratlan dolog ért, és az akkori barátnőm sem akarta elhinni (amikor egy-két hónap után elmondtam neki), hogy tényleg ő nekem az első.

2022. okt. 27. 23:35
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 Na igen teljesen túl van dimenzionálva ez. Mint látod eléggé felcseszett az a nagyképű némber feljebb. Egy igazi fasiszta akibe bele kellett volna nevelni az empátiát és a normalitást. Aki szerint túl nagy a különbség tapasztalt és tapasztalatlan között az egy szellemi fogyatékos. Nem gondolnak bele, hogy vannak emberek akik tényleg a szeretetet keresik és olyan féllel tudják ezt elképzelni akihez tényleg vonzódnak, szeretik a másik társaságát és tisztelik. Lett volna esélyem olyan kapcsolatra, ahol nincs ló jó a szamár elv működött volna, mert nem vonzódtam hozzá, nem tettem meg, nem akartam őt se tönkretenni. Oké tapasztaltabb lennék, de tényleg annyira előrébb lennék? Ha a nők nem szeretik az olyan pasikat akik kihasználják a nőket, ne legyenek ellenségesek a tapasztalatlanokkal és vegyenek vissza az egojukból!
2022. okt. 28. 07:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként alapjáraton nem vagyok aggresszív, de a nagyképű, egocentrikus hozzáállás nagyon fel tud dühíteni.
2022. okt. 28. 07:52
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
A nők mindenbe belekötnek, ha nem nézel ki szívdöglesztően.
2022. okt. 28. 08:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

3 vagyok

Miért lennék idióta pics@?

Mindenkinek joga van olyan elvárásokat támasztani a pár választásban, amilyet szeretne.

Köszönöm, de teljesen jól megvagyok a párommal, akinek bár nem én vagyok az első, sem a második, de sokkal jobbá megbecsul és tisztel, mint azok, akiknek én voltam az első párja. Köszönöm a jó kívánságot, nem tudom, hallottad-e a mondást, de ha valakit atkozol, az rad száll vissza. Úgyhogy csak olyat kívánj másnak, ami neked is jól jönne 🥳

2022. okt. 28. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. olvasd el még egyszer, mit írtam: a tapasztalat kevéssé számít, HA megvannak azok az emberi-érzelmi készségeid, amik révén tapasztalatok híján is nagyjából reális képet tudsz alkotni a párkapcsolatok és az emberek működéséről.

ez után a hozzászólásod után úgy tűnik, neked ezek nincsenek meg. szóval a hozzád hasonlók számára marad a tapasztalat. hogy összejön az első barátnő, aztán jól ott is hagy néhány héttel később, mert nem tudtál ember maradni az első nézeteltérésetek során, és fasisztától kezdve szellemi fogyatékosig mindennek elhordtad őt (miközben még a másikon kéred számon az empátiát).

2022. okt. 28. 11:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Bárkit is használni bármire az elég nagy tahóság.
2022. nov. 1. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!