A férjemnek pikkelysömöre van! Egyre csak szaporodik! Sok krémet, sampont kipróbált már de nem használ! Van valakinek valami tanácsa vagy tapasztalata?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 09:35
1/7 anonim válasza:
Érdemes próbálgatni, hogy mi a jó. Ha nagyon szaporodnak a tünetek és nem hat a külső kezelés, akkor bőrgyógyász tud felírni gyógyszert. Meg lehet próbálni esetleg a fényterápiát, nem tudom próbálta-e, szintén a bőrgyógyászaton lehet ezt is kérni.
2/7 anonim válasza:
Én Diprosalic oldatot használok már kb. 20 éve.
Nem múlik el tőle, de elég jól kordában lehet tartani, ha rendszeresen használom. Heti 3-4 alkalommal kenegetem, főleg ha kezd begyulladni. Ja, nekem a fejemen van, és hosszú hajam van, így krémek szóba sem jöhetnek, mert nem lehet kimosni a hajamból.
3/7 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy van-e súlyfeleslege a férjének, mert az is ronthatja a betegséget.
5/7 A kérdező kommentje:
volt bőrgyógyásznál, 2 krémet, 1 olajat , 1 losiont, 1 orvosságot és 1 sampont.nem használt,sőt még szaporodott is.nincs súlyfeleslege,normális testalkatú.stresszes életet él, éjjel-nappal dolgozik.
2014. júl. 9. 12:10
6/7 A kérdező kommentje:
ja és a fejét és a testének nagy részét beborítja
2014. júl. 9. 12:11
7/7 anonim válasza:
Ha ezek nem használnak, vissza kéne menni a bőrgyógyászhoz. Nálunk ilyenkor egy pár napra be is szokták fektetni a betegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!