Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
"Mivel alapesetben csak a szép és csinos nők érdekelnek."
Azokért perkálnod kell rendesen! 🤣🤣
Lefingott az agyad 🤣🤣🤣. De ez legalább tisztán az enyém hülyegyerek.
A Skoda mellesleg 2 hete van nálam, a szalagon volt amikor megvettem.
Meg nekem nem pófázik ilyen agyatlan főnök mint Te.
És élvezem is az életet, Te meg egy lusta unalmas fhasz vagy.
"Akkor se lennék szűz, mivel ha nem jártam volna prostikhoz már 19 éves koromtól kezdve akkor ráfanyalodtam volna valami nem annyira szép nőre is, hogy dugjak."
Minden prostid szép volt? Már csak a ráfanyalodás szempontjából kérdezem.
"Illetve én nem vagyok incel. 50+ prostival voltam már együtt. Sokkal több nőt kaptam meg mint egy átlag férfi."
Kész fertő telep vagy. 🤮
És te nem vagy incel? A fszomat nem. A gondolkodásod, szöveged ugyanaz. Kitörölheted a segged a sok kvával. Ennyi és nem több amit feltudsz mutatni. És ezen kívül más nem is jut neked soha. Annyira visszataszító vagy, hogy csak pénzért hajlandóak veled lefeküdni. És azok is olyanok, hogy az alja réteg. Erre nem lehet ennyire beképzeltnek lenni, mit amit itt előadsz. Anyád biztos büszkeséggel tölti el, hogy a kicsi fia csak a kváknak kell. Azoknak is csak a pénz miatt.
Képmutatásról beszélsz a nő kapcsán, amiért szerinted azt hazudják, hogy a belső meg a humor számít nekik, de nézz csak meg itt olyan kérdéseket, amikor erről volt szó, vagy szóba került ez a téma, és a válaszoló nők 80-90%-a kifejezetten kiemelte, hogy a nőknek is sokat számít a külső, vagy hogy a külső az első szűrő, de önmagában csak az kevés. Mellesleg ezt én is tanúsíthatom neked, világ életemben jóképűnek meg helyesnek neveztek, szilveszterkor például egy tömött szórakozóhelyen, amikor nagy sorban állás volt a női és férfi vécéknél is, egy 20-25 közötti lány magától mondta nekem, hogy "hú, te nagyon helyes vagy!". Mégis volt olyan időszakom (Covid idején), amikor nagyon nem voltam rendben belül, és rengeteg elutasítást kaptam (vagy online szakadt meg a beszélgetés, vagy a randi nem folytatódott). Azután lett csak nőm, miután végeztem egy alapos önvizsgálatot, rendbe hoztam magam belül. Ez nem azonnal ment, hanem fokozatosan, így egyre jobban éreztem magamban a pozitív energiát, míg végül egy sokkal összeszedettebb ember érkezett a további randikra. Vagyis, a nők nem hazudnak, amikor azt állítják, hogy csak a külső nem elég, ha például egy unalmas embernek tartanak (mint engem abban az időszakban), hiába szerveztem le egy-kéthetente randikat.
Volt amúgy itt egy olyan kérdés is, amiben egy 30+ éves férfi leírta egy másiknak, hogy a legtöbb nőt alig érdekli a külső, ő se néz ki jól, barátnőjét se érdekelte annyira a külseje. Általa olvasott könyvekkel próbálta igazolni, hogy a nőket alig érdekli a külső, írt vagy 5-6 választ, de az összes válasza 0-ra lett pontozva, és maguk a nők írták neki elég határozottan (legalább egy tucatnyi), hogy IGENIS fontos a nőknek a külső, legfeljebb önmagában CSAK AZ nem elég, annál több kell (itt jön képbe a belső).
Szóval bocs, de vagy tévedsz vagy hazudsz, amikor ezt állítod, hogy a nők ezeket állítják (hogy csak belső a fontos), mert rengeteg kérdéssel találkoztam itt már, ahol nők pont ezt nem állítják, amivel te meghazudtolod őket. Viszont kapcsolatban több mindent elnéznek annak, akihez erősen vonzódnak, mint annak, akihez fizikálisan csak ímmel-ámmal tudnak vonzódni, ezt aláírom én is, és rengeteg valós történettel is alá tudom támasztani (saját és környezet). Számomra pl. a megcsalás egy ismeretlen fogalom (hálistennek), el se tudom képzelni h megcsaljanak, még akkor se ha minden húr szakad.
Nah, itt vagyok tökéletes példának.
Csinos, edző, 25 éves nő vagyok.
Az előző barátom 170 centi volt, én 160/48 vagyok. Imádtam, csakhogy elkezdett napi 5-6 doboz sört meginni, és cigizett is🤢. Nem bírta letenni egyiket se. Te el se tudod képzelni, mennyivel másabb ízű a sperma, ha valaki cigizik, iszik teljesen keserű... Undorító.
A mostani barátom 185/130 kiló körül van, egy nagy medve, ezt is imádom benne. De ő a világ egyik legjobb embere, megértő, eszes, humoros, udvarias mindenkivel, és ha úgy van megállja a helyét, ha valakit rendbe kell tenni agyilag. Védelmez és a tenyerén hordoz. Igényes, ápolt, mindig jó illatú maci. Ennek a nagy darab embernek bizony van egy jó nője, én, és meg is tartom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!