Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
Nem forog vérben a szemem hétfőn, mivel vasárnap nem is szoktam inni. Ez félrement.
Vagy csak nem tudod. Rólam se tudja senki.
Ez amúgy érdekes. Sok incel, vagy szegény pasi nyafog, hogy azért nem kell, mert nincs pénze + csúnya és amikor mi nők leírjuk, hogy nem kell, hogy gazdag legyen, de szeretné, hogy ne neki kelljen eltartani, vagy ne hónapról hónapra éljenek akár gyerekkel együtt, akkor az incelek rögtön odavágják, hogy mert a nőknek a pénz, a bőség a legfontosabb, nyugodtan lehet ronda a pasas, akkor is inkább ő kell.
Viszont itt vagy te mint élő példa, hogy nem minden a gazdagság, mert azon kívül létezik ugyebár, szerelem, kémia, közös cél, hasonló életvitel, gondolkodás és a másik ember való iránti tisztelet!
Se a szegény, se a gazdag incel nem kell a nőknek és ezt jó lenne, hogyha észbe vésnétek végre valahára.
Szívességet tennétek mindenkinek!
Nem vagyok gazdag olyan szinten, hogy Ferrarival járjak, stb. szerintem erre gondolnak az incelek. Bár ha akarnám vehetnék lízingre egyet, de nem érdekel ez, főleg, hogy ingyen van egy prémium autóm a cég által.
Nyilván az itteniek meg egy átlag árufeltöltő szemében gazdag vagyok hiszen sokszorosát keresem mint ő, de nem ez a gazdagság. Mondhatni gondtalanul élek anyagi fronton és azt veszek amit akarok, illetve luxusnyaralásokra is telne, bármire amire akarom de attól még nem vagyok gazdag, csak jómódú.
Illetve én nem vagyok incel. 50+ prostival voltam már együtt. Sokkal több nőt kaptam meg mint egy átlag férfi.
Akkor se lennék szűz, mivel ha nem jártam volna prostikhoz már 19 éves koromtól kezdve akkor ráfanyalodtam volna valami nem annyira szép nőre is, hogy dugjak.
Mivel alapesetben csak a szép és csinos nők érdekelnek.
Most egy Skoda Octaviával akarsz felvágni? Engem nem érdekelnek az ilyen területi képviselős autók, se a 2016-os lefingott régi fordok.
3 évnél idősebb autóba maximum anyós ülésre szállok be ha taxiznak valahova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!